עצירות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות
    דניאלה
    06/11/2010

אני בת 64. בזמן האחרון סובלת מעצירות. דבר שלא הכרתי עד כה. בשבוע האחרון זה עוד התגבר. הלכתי לחנות טבע לקנות יובילקס. נאמר לי שיש בזה התמכרות והמליצו לי על משהו אחר. אין כמעט תוצאות. עלי לציין שאני מרגישה בסדר גמור לא נפיחות בבטן ולא כלום. על מה תוכלו להמליץ לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות

הוספת תגובה

• עצירות - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/11/2010

דניאלה שלום רב,

טיפות היובסלקס מצוינות לטיפול בעצירות קלה עד בינונית אך אם העצירות היא כרונית חשוב להגיע לאיבחון אירידיולוגי בקליניקה בכדי לזהות את הגורמים לעצירות ולטפל בה מהיסוד על ידי התאמה של תזונה נכונה וצמחי מרפא ייעודים.

הטיפול הנטורופתי בעצירות, הוא בבעיה עצמה ולא בסימפטום המתבטא בעצירות. הטיפול הראשוני הוא סילוק כל הגורמים הידועים העלולים לגרום לעצירות.

במסגרת התשאול הנטורופתי ועל ידי הסתמכות על תוצאות בדיקות מעבדה, ניתן לקבוע מהן הסיבות הגורמות לעצירות. לפי האבחנה שמתקבלת מותאם למטופל תפריט תזונתי, פורמולת צמחי מרפא ותוספי תזונה אשר ביחד מהווים טיפול יעיל ביותר לעצירות . ישנם צמחי מרפא שעוזרים על ידי תמיכה בגוף ויש שגורמים בצורה אקטיבית ליציאה. הצמחים הגורמים בצורה אקטיבית ליציאה עלולים לגרום למעיים עצלנות, כך שלא כל צמח מרפא נכון וטוב לשימוש במקרי עצירות.
    אני תמיד ממליץ, לפני שימוש בצמחי מרפא חשוב להתייעץ עם נטורופת, ומומלץ ליטול צמחי מרפא רק במסגרת טיפול.

והעיקר לשתות הרבה מים(לפחות 2-3 ליטר מים ליום), כיוון שלמים חשיבות רבה מאוד במוליכות ובחיוניות של הגוף,

שבוע נפלא ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו