מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אטופן 600 מ"גיובל22/11/2010
אילן שלום!
הנני נוטל מזה כ-11 יום אטופן 600 מ"ג פעם ביום על קיבה מלאה.
הנני סובל מכאבי גב תחתון אחורי שמקרין לאזור מפשעה צד שמאל.
נבדקתי ע"י האורטופד לפיו צילומי רנטגן תקינים ובדיקה אורטופדית תקינה,נשלל הרניה ע,י כירורג מומחה.
הנני נעזר גם במריחת משחה זורבקס שמקרינה חום על האזור.
האטופן מרגיע את הכאב אך לפעמים לאחר יום הכאב חוזר לסירוגין ונעלם.
שאלתי היא האם אני לא לוקח לשווא את האטופן האם הוא יכול להזיק לבריאות.
המלץ לי על תרופה חילופית טובה יותר ומשחה טובה יותר.
בכבוד
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ נטורופטי.
אילן ללבניקוב24/11/2010יובל שלום רב,
אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה ולקבל יעוץ נטורופטי מהסיבה הפשוטה שישנן שאלות רבות וחשובות שיש לענות עליהן לפני מתן יעוץ טבעי ואת זה ניתן לעשות רק בקליניקה. לאחר היעוץ הנטורופטי ניתן להתאים לך קרמים טבעיים למניעת כאבים כולל צמחי מרפא אשר מסייעים מהר וביעילות לפתרון בעייתך באופן כזה שלא יגרום לך לתופעות לוואי כמו התרופות לדגומא טיפות הומיאופטיות מצוינות לדלקות ולכאבים וצמחי מרפא נוספים.
לגבי שימוש באתופן, אני לא ממליץ לקחת אותו לתקופות ארוכות כיוון שידוע שהוא גורם לתופעות לוואי ובשימוש ממושך באתופן קיים סיכון מוגבר לדלקת ולדימומים ממערכת העיכול.
בתור עזר ראשונה בלבד אני ממליץ לך על קרם טבעי הנקרא נו דול של חב' נווה, יש למרוח 3-4 פעמים ביום על המקום הכואב תוך כדי עיסוי עד לשיפור במצב,
שבוע טוב ובריא,
אילן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?