אטופן 600 מ"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אטופן 600 מ"ג
    יובל
    22/11/2010

אילן שלום!
    הנני נוטל מזה כ-11 יום אטופן 600 מ"ג פעם ביום על קיבה מלאה.
    הנני סובל מכאבי גב תחתון אחורי שמקרין לאזור מפשעה צד שמאל.
    נבדקתי ע"י האורטופד לפיו צילומי רנטגן תקינים ובדיקה אורטופדית תקינה,נשלל הרניה ע,י כירורג מומחה.
    הנני נעזר גם במריחת משחה זורבקס שמקרינה חום על האזור.
    האטופן מרגיע את הכאב אך לפעמים לאחר יום הכאב חוזר לסירוגין ונעלם.
    שאלתי היא האם אני לא לוקח לשווא את האטופן האם הוא יכול להזיק לבריאות.
    המלץ לי על תרופה חילופית טובה יותר ומשחה טובה יותר.
    בכבוד
    יובל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אטופן 600 מ"ג

הוספת תגובה

• יעוץ נטורופטי.

אילן ללבניקוב
    24/11/2010

יובל שלום רב,

אני תמיד ממליץ להגיע לקליניקה ולקבל יעוץ נטורופטי מהסיבה הפשוטה שישנן שאלות רבות וחשובות שיש לענות עליהן לפני מתן יעוץ טבעי ואת זה ניתן לעשות רק בקליניקה. לאחר היעוץ הנטורופטי ניתן להתאים לך קרמים טבעיים למניעת כאבים כולל צמחי מרפא אשר מסייעים מהר וביעילות לפתרון בעייתך באופן כזה שלא יגרום לך לתופעות לוואי כמו התרופות לדגומא טיפות הומיאופטיות מצוינות לדלקות ולכאבים וצמחי מרפא נוספים.
    לגבי שימוש באתופן, אני לא ממליץ לקחת אותו לתקופות ארוכות כיוון שידוע שהוא גורם לתופעות לוואי ובשימוש ממושך באתופן קיים סיכון מוגבר לדלקת ולדימומים ממערכת העיכול.
    בתור עזר ראשונה בלבד אני ממליץ לך על קרם טבעי הנקרא נו דול של חב' נווה, יש למרוח 3-4 פעמים ביום על המקום הכואב תוך כדי עיסוי עד לשיפור במצב,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו