לקיחה נכונה של תרופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחה נכונה של תרופות
    אורה
    20/12/2010

אני בת 74 ,מקבלת תרופות שונות.אני מבקשת לשאול איך לחלק את התרופות במשך היום (מה ניתן לקחת יחד?עם/ לפני/ אחרי ארוחה?):
    1 אלטרוקסין 100 1 ליום
    2 קונטרולוק 40 1 ליומיים
    3 דיובאן 80 1 ליום
    4 אספירין 100 1 ליום
    5 דילאטם 120 1 ליום
    6 לפיטור 10 1 ליום
    7 קלטראט+ויטמין די 1ליום
    8 די-ויט(ויטמין די) 1 ליום

מודה מראש על תשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחה נכונה של תרופות

הוספת תגובה

• יעוץ רוקחי ונטורופטי למניעת מחלות.

אילן ללבניקוב
    21/12/2010

אורה שלום רב,

ראשית כל הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שריבוי התרופות שאת נוטלת עלול לגרום לך לתופעות לוואי רבות ובהן נזק לכבד, קיבה וכליות ומערכות נוספות.
    על ידי יעוץ נטורופטי אישי ניתן להתאים לך תזונה ייחודית וצמחי מרפא מצוינים אשר מסייעים לך בניקוי הגוף מהפסולת והרעלים הנוצרים על ידי התרופות וחשוב ביותר לבצע טיהור של הכבד, כיס המרה והמעי ובנוסף לחזק את מערכת החיסון שלך.

לגבי התרופות:

את האלטרוקסין נהוג לקחת בבוקר, חצי שעה לפני הארוחה.

את האספירין לוקחים בבוקר לאחר הארוחה.

את הליפיטור לוקחים בלילה לאחר הארוחה.
    את הסידן והויטמין D יש לקחת לאחר הארוחה אך ללא חלב ו/או גבינות. כמו כן, לא מומלץ לקחת ביחד כדורי סידן ותרופות להורדת לחץ דם כמו הדילאטם והדיובאן ולכן חשוב להפריד כשעתיים ביניהם בכדי למנוע אינטראקציה מיותרת.

לגבי שאר הכדורים יש להיוועץ ברופא המטפל כיוון שהוא מכיר אותך טוב יותר מכל איש מקצוע אחר בתחום ויכול לכוון אותך כך שלא יהיו לך תופעות לוואי מיותרות.

כמו כן, הייתי ממליץ לך לעבור לסידן נוזלי במשקה המכיל ויטמין D כיוון שהוא נספג טוב יותר מאשר הכמוסות ולא גורם לתופעות לוואי במערכת העיכול,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו