שאלה לגבי תרופות וויטמינים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תרופות וויטמינים
    dafna
    26/02/2011

שלום
    אני נוטלת מידי ייום כדור אספירין 75 למניעת קרישיות יתר של הדם, כדור סימווקור 10 מ"ג לטיפול בכולסטרטול. כמובן כל זה לפי הנחיות רופא.

חוץ מזה אני נוטלת מידי יום את הויטמינים הבאים: אומגה 3, סידן, ויטמין C , ויטמין B12 ( פעמיים - שלוש בשבוע), מולטיויטמין(3 פעמים בשבוע) , גינקו בילובה.

האם יש איזו שהיא התנגשות או תופעות בינתרופתיות? (בעלון של האספירין כתוב שמתנגש עם ויטמין C , אך הרופאה לא ציינה זאת כששאלתי את יש בעיה עם ויטמינים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה לגבי תרופות וויטמינים - תגובה

אילן ללבניקוב
    06/03/2011

דפנה שלום רב,

אני תמיד ממליץלהפריד ביחן נטילת האספירין למדללי דם אחרים כמו האומגה 3, אנזים קיו 10 וצמחי מרפא נוספים (ג'ינקו בילובה).

כאשר נוטלים תרופות מדללות דם ותרופות לכולסטרול חשוב להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה, שלאחריו ניתן להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא שלא יתנגשו עם התרופות אותן את נוטלת והעיקר ללא תופעות לוואי, כיוון שישנן תרופות רבות וצמחי מרפא שעשויים לגרום לאינטראקציה בין תרופתית ולאחר איבחון אירידיולוגי ניתן לעשות את ההתאמה הזו לפי המבנה המולד של כל מטופל,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
    0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו