ברונכיט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברונכיט
    ענת
    08/03/2011

שלום לרוקחים,

רציתי לדעת אם יש תחליף למשאף סרטייד 250/50 האם הטיפול בשיעול מלווה בליחה בליווי של קוצר נשימה קל מתבצע רק עם תרופות מסוג זה. רציתי לציין שאני בן אדם בריא שפעם האחרונה שבקרתי אצל רופה הייתה לפני עשר-חמש עשה שנים.
    אני ממש נמנעת מתרופות. במהלך חיי לקחתי איזה כמה אקמולים בודדים ואיזה כמה פעמים אנטיביוטיקה לאחר עקירת שן וכו'. רציתי לציין שהפסקתי לעשן לפני חודשיים והסמפטומים התחילו לפני 20 יום עם שיפור יחסית עכשיו לימים הראשונים. הייתי בנוסף בתקופה האחרונה בתקופה ארוכה מאוד לחוצה וקשה ונדמה לי להרגלתי עת עצמי לנשום לא טוב ולחסום את הנשימה במקום שהיא תזרום וזה בנוסף לסמפטומים. גם במהלך התקופה הזאת עם הסמפטומים אם אני מתרכזת בנשימה ונרגעת אני מצליחה לנשום עמוק לבטן. בכל זאת עדיין סובלת ורוצה למצוא איזה כיוון אחר לטפל בעצמי. במהלך המחלה הליחה במשך כל היום שקופה ולפעמים צהובה. הליחה שיוצאת בבוקר היא בצבע חום. האם זה אומר חיידקים?

תודה רבה
    ענת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ברונכיט

הוספת תגובה

• ברונכיט - תגובה

אילן ללבניקוב
    08/03/2011

ענת שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת הנשימה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי אך לשם כך יש להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שיש לשאול אותך שאלות נוספות הקשורות בטיפול ורק לאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא ייחודיים לשיפור הנשימה ולחיזוק הריאות כולל סילוק פסולת ורעלים מדרכי הנשימה,

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור לגבי יעוץ בקליניקה

ענת
    08/03/2011

אילן שלום רב ותודה,

מה הזמינות של קביעת יעוץ בקליניקה ממועד שמתקשרים?
    רציתי לשלב גם אולי מסג' כל שהוא שיכול לעזור. האם אצלך בקליניקה זה קיים?
    או שאולי אתה עובד בשיתוף פעולה עם מומחים בתחום זה.
    הטיפול שאתה מציע של צמחי המרפא היחודיים, בערך מתי מתחילים לראות תוצאות מתחילת הטיפול לניקוי וטיהור הגוף מהמזהמים? האם אתה מטפל גם בתל אביב או רק ברמת גן? האם עד שאני אגיע לטיפול ועד שאתחיל עם טיפול אני נמצאת בתוך התופעה כבר 20 יום עם שיפור וללא לקיחת המשאפים שנתנו לי האם זה מסכן אותי?

תודה
    ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בירור לגבי יעוץ בקליניקה - תגובה

אילן ללבניקוב
    09/03/2011

ענת שלום רב,

ניתן לקבוע תור ליעוץ נטורופטי בקליניקה בתיאום של יומיים מראש. אני משלב בטיפול הטבעי מספר שיטות ואם יש צורך אני מפנה גם לטיפולים נוספים(תלוי באיבחון שאני עורך) כמו: מסא'ג רקמות, אקופונקטורה, איזון גוף-נפש וכדומה.

את התוצאות הטובות ניתן לראות בהתאם למצב המטופל אך בדרך כלל לאחר כשבוע מרגישים שיפור במצב ולעתים זה יכול לקחת יותר(תלוי במספר גורמים נוספים).

הקליניקה שלי ממוקמת ברחוב נחלת יצחק 28 שבתל אביב (ליד מגדלי תל אביב).

הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ בכדי להתחיל בטיפול הטבעי בהקדם האפשרי וכך לשפר את מצב מערכת הנשימה שלך ואת מערכת החיסון,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

0528077713

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו