מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ברונכיטענת08/03/2011
שלום לרוקחים,
רציתי לדעת אם יש תחליף למשאף סרטייד 250/50 האם הטיפול בשיעול מלווה בליחה בליווי של קוצר נשימה קל מתבצע רק עם תרופות מסוג זה. רציתי לציין שאני בן אדם בריא שפעם האחרונה שבקרתי אצל רופה הייתה לפני עשר-חמש עשה שנים.
אני ממש נמנעת מתרופות. במהלך חיי לקחתי איזה כמה אקמולים בודדים ואיזה כמה פעמים אנטיביוטיקה לאחר עקירת שן וכו'. רציתי לציין שהפסקתי לעשן לפני חודשיים והסמפטומים התחילו לפני 20 יום עם שיפור יחסית עכשיו לימים הראשונים. הייתי בנוסף בתקופה האחרונה בתקופה ארוכה מאוד לחוצה וקשה ונדמה לי להרגלתי עת עצמי לנשום לא טוב ולחסום את הנשימה במקום שהיא תזרום וזה בנוסף לסמפטומים. גם במהלך התקופה הזאת עם הסמפטומים אם אני מתרכזת בנשימה ונרגעת אני מצליחה לנשום עמוק לבטן. בכל זאת עדיין סובלת ורוצה למצוא איזה כיוון אחר לטפל בעצמי. במהלך המחלה הליחה במשך כל היום שקופה ולפעמים צהובה. הליחה שיוצאת בבוקר היא בצבע חום. האם זה אומר חיידקים?
תודה רבה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברונכיט - תגובה
אילן ללבניקוב08/03/2011ענת שלום רב,
ניתן בהחלט לסייע לך בחיזוק מערכת הנשימה בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי אך לשם כך יש להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה כיוון שיש לשאול אותך שאלות נוספות הקשורות בטיפול ורק לאחר מכן ניתן יהיה להתאים לך תזונה אישית וצמחי מרפא ייחודיים לשיפור הנשימה ולחיזוק הריאות כולל סילוק פסולת ורעלים מדרכי הנשימה,
אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור לגבי יעוץ בקליניקה
ענת08/03/2011אילן שלום רב ותודה,
מה הזמינות של קביעת יעוץ בקליניקה ממועד שמתקשרים?
רציתי לשלב גם אולי מסג' כל שהוא שיכול לעזור. האם אצלך בקליניקה זה קיים?
או שאולי אתה עובד בשיתוף פעולה עם מומחים בתחום זה.
הטיפול שאתה מציע של צמחי המרפא היחודיים, בערך מתי מתחילים לראות תוצאות מתחילת הטיפול לניקוי וטיהור הגוף מהמזהמים? האם אתה מטפל גם בתל אביב או רק ברמת גן? האם עד שאני אגיע לטיפול ועד שאתחיל עם טיפול אני נמצאת בתוך התופעה כבר 20 יום עם שיפור וללא לקיחת המשאפים שנתנו לי האם זה מסכן אותי?
תודה
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבירור לגבי יעוץ בקליניקה - תגובה
אילן ללבניקוב09/03/2011ענת שלום רב,
ניתן לקבוע תור ליעוץ נטורופטי בקליניקה בתיאום של יומיים מראש. אני משלב בטיפול הטבעי מספר שיטות ואם יש צורך אני מפנה גם לטיפולים נוספים(תלוי באיבחון שאני עורך) כמו: מסא'ג רקמות, אקופונקטורה, איזון גוף-נפש וכדומה.
את התוצאות הטובות ניתן לראות בהתאם למצב המטופל אך בדרך כלל לאחר כשבוע מרגישים שיפור במצב ולעתים זה יכול לקחת יותר(תלוי במספר גורמים נוספים).
הקליניקה שלי ממוקמת ברחוב נחלת יצחק 28 שבתל אביב (ליד מגדלי תל אביב).
הייתי ממליץ לך להגיע ליעוץ בכדי להתחיל בטיפול הטבעי בהקדם האפשרי וכך לשפר את מצב מערכת הנשימה שלך ואת מערכת החיסון,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?