כאבים בגב התחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בגב התחתון
    נינה
    09/03/2011

שלום רב!

אני בת 34 ולאחרונה אני סובלת מכאבים (לא עזים) בגב התחתון המקרינות מעט לרגל הכאבים נסבלים וזה בעיקר מופיע לאחר מאמץ פיזי הרופאה נתנה לי אביטרן 50 בנרות.
    באחד מההתכתבויות שלך כתבת שיש תרופות נוגדי דלקת אחרות תוכל לציין איזה... כיון שלא תמיד הרופא משפחה נותן את התרופות הנכות לפעמים תחושה כאילו הם עובדים בשביל הקופה ולא למען הפציינט אם תציין אשמח בכדי שאוכל לומר לרופא משפחה כי אחרת אנחנו לא יודעים ובטח שהם לא יאמרו!!!
    אני אדם שמתנגד לתרופות ובפרט לאלה שיותר מזיקות מאשר מועילות.
    בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בגב התחתון

הוספת תגובה

• כאבים בגב התחתון - תגובה

אילן ללבניקוב
    10/03/2011

נינה שלום רב,

ניתן בהחלט לסייע לך במניעה וטיפול בכאבים בגב התחתון על ידי יעוץ נטורופטי בקליניקה, כיוון שיש לבדוק מה הסיבה האמיתית לכאביך ולטפל בבעיה מהשורש על ידי התאמה של תזונה אישית וצמחי מרפא מצוינים כולל הומיאופטיה שעובדת מהר וביעילות בטיפול בכאבים וללא כל תופעות לוואי. אני לא נוהג להמליץ על תרופות באתר כיוון שיש לבדוק שהמטופל אינו רגיש לתרופות כלשהן ושאין אינטראקציה בין התרופות למצבו של המטופל ולתרופות/צמחי המרפא אותם הוא נוטל.

את צודקת באמונתך בדרך הרפואה הטבעית כיוון שכך מונעים הרבה תופעות לוואי בלתי רצויות מה גם שישנם פתרונות טבעיים יוצאים מן הכלל בטיפות או בקרם שעובדים מצוין.

אשמח לעמוד לרשותך,

שבת נהדרת,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו