מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למומחהאפרת10/03/2011
שלום רב,
רציתי לדעת עד כמה חשוב באמת ליטול ויטמינים?
אחרי בדיקות דם גיליתי שיש לי חוסר באבץ, בברזל, B12...
אני אף פעם לא האמנתי בויטמינים אבל בזמן האחרון אני שומעת על יותר ויותר אנשים שנוטלים וממליצים.
נתקלתי לא מזמן בפוסט ששוב כמובן מדבר על ויטמינים. היא כותבת שם על ויטמין C שמאוד חשוב לגוף. למה?
אם כדאי לי להתחיל לקחת? ואם זה הטיפול המתאים לחוסרים ולא תזונה אחרת.
תודה רבה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למומחה - תגובה
אילן ללבניקוב13/03/2011אפרת שלום רב,
ויטמינים כשמם כן הם, אלו הם חומרים החיוניים לפעילות התקינה של הגוף ובדרך כלל יש צורך בהשלמתן, בעיקר כאשר התזונה אינה נכונה או לחיזוק הגוף לאחר מחלות ואפילו כמניעת מחלות. לפי מה שציינת, יש לך חוסרים של ויטמינים ומינרליים חיוניים ולכן אני ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה, שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה החשובה להחזרת הויטמינים והמינרלים לגופך בצורה טבעית. כמו כן, ניתן יהיה להתאים לך פורמולות צמחי מרפא שיחזקו את מערכות גופך הדורשות חיזוק (מערכת העיכול לשיפור ספיגת הויטמינים וכדומה), וחשוב לעשות זאת לאחר איבחון אירידיולוגי כדי להתאים לך את הטיפול הטבעי לפי מצבך נכון לעכשיו ולמנוע מצבים בעתיד,
אשמח לעמוד לרשותך,
שבוע טוב ובריא,
אילן ללבניקוב,
רוקח ונטורופט מומחה,
מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.
0528077713* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
נטילת ליטורבה ותופעות לוואי לא טובות
תרופות אלטרנטיביות בנוגע למחלת האפליפסיה
דרמובט תמיסה לקרקפת והוראות שימוש
שימוש בבפנטן אל מול בפנטן פלוס
שימוש בסטונרון למחלת ים והאם אפשר לעלות מינון
HEXACAPRON - TRANEX האם מדובר באותו החומר
האם כדאי להשתמש סובוטקס נגד כאבים
כדורים של rafa pen והאם אפשר לרסק אותם
בת 15 עם פריחה על כל הגוף ושלפוחיות
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?