שאלה למומחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למומחה
    אפרת
    10/03/2011

שלום רב,
    רציתי לדעת עד כמה חשוב באמת ליטול ויטמינים?
    אחרי בדיקות דם גיליתי שיש לי חוסר באבץ, בברזל, B12...
    אני אף פעם לא האמנתי בויטמינים אבל בזמן האחרון אני שומעת על יותר ויותר אנשים שנוטלים וממליצים.
    נתקלתי לא מזמן בפוסט ששוב כמובן מדבר על ויטמינים. היא כותבת שם על ויטמין C שמאוד חשוב לגוף. למה?
    אם כדאי לי להתחיל לקחת? ואם זה הטיפול המתאים לחוסרים ולא תזונה אחרת.
    תודה רבה על התשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה למומחה

הוספת תגובה

• שאלה למומחה - תגובה

אילן ללבניקוב
    13/03/2011

אפרת שלום רב,

ויטמינים כשמם כן הם, אלו הם חומרים החיוניים לפעילות התקינה של הגוף ובדרך כלל יש צורך בהשלמתן, בעיקר כאשר התזונה אינה נכונה או לחיזוק הגוף לאחר מחלות ואפילו כמניעת מחלות. לפי מה שציינת, יש לך חוסרים של ויטמינים ומינרליים חיוניים ולכן אני ממליץ לך להגיע ליעוץ נטורופטי בקליניקה, שלאחריו ניתן יהיה להתאים לך תזונה נכונה החשובה להחזרת הויטמינים והמינרלים לגופך בצורה טבעית. כמו כן, ניתן יהיה להתאים לך פורמולות צמחי מרפא שיחזקו את מערכות גופך הדורשות חיזוק (מערכת העיכול לשיפור ספיגת הויטמינים וכדומה), וחשוב לעשות זאת לאחר איבחון אירידיולוגי כדי להתאים לך את הטיפול הטבעי לפי מצבך נכון לעכשיו ולמנוע מצבים בעתיד,

אשמח לעמוד לרשותך,

שבוע טוב ובריא,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה,

מנהל המרכז לרוקחות אלטרנטיבית.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו