אוטרקס וריטלין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוטרקס וריטלין
    שירה
    11/04/2011

האם מותר לקחת את השניים יחד?
    ריטלין אני לוקחת כל יום בגלל ADHD (כולל היפר)
    קיבלתי אוטרקס לחודשים לקחת אחד בלילה בגלל גרד כרוני בעור (אחרי שכל הבירורים ההעלו חרס). עוד לא התחלתי לקחת בגלל החשש שלי שלא בטוח אפשר. הרופאה שנתנה לי את האוטרקס (נשים) לא זמינה וכנ"ל הפסיכיאטר שמטפל בי ב ADHD.
    אני בת 31 ובריאה, אין לי רגישות לתרופות. אין בעיות כבד, כליות, לב או דם. לא בהריון ולא מניקה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוטרקס וריטלין

הוספת תגובה

• אוטרקס וריטלין - תגובה

אילן ללבניקוב
    12/04/2011

שירה שלום רב,

אוטרקס (הידרוקסיזין), תרופה מרגיעה, שאינה ממשפחת הפנותיאזינים או הבנזודיאזפינים, משמשת להרגעה והפחתת חרדה חדה. בנוסף, יש לה השפעה אנטי היסטמינית, השפעה המרחיבה את הסימפונות והשפעה נוגדת הקאה. עקב תכונות אלו משתמשים בה לעתים לטיפול באלרגיה חריפה או בחולי אסתמה הסובלים מחרדה קשה. בגלל ההשפעה האנטיכולינרגית שלה, תופעות הלוואי העיקריות שלה כוללות נמנום, יובש בפה, והפרעה במתן שתן.

לגבי שילוב התרופות, אין מניעה לקחת אותן במקביל.

בכל מקרה, ניתן בהחלט לסייע לך לשפר את הריכוז וחשיבה וגם לטפל באלרגיה שלך בצורה טבעית וללא כל תופעות לוואי על ידי יעוץ נטורופטי הכולל תזונה אישית וצמחי מרפא, אשר משפרים את המיקוד והריכוז ומונעים אלרגיה.

אשמח לעמוד לרשותך גם בכך,

שבוע טוב וחג שמח,

אילן ללבניקוב,

רוקח ונטורופט מומחה.

0528077713

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו