ציפרלקס+קפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפרלקס+קפה
    נטלי
    13/05/2011

שלום,
    אני נוטלת ציפרלקס מזה שלושה שבועות(בימים האחרונים המינון עלה ל20 מ"ג), לאחר ארוחה עם קפה. בנתיים אני לא חשה בשיפור משמעותי.
    ברצוני לשאול האם ישנה בעיה לקחת ציפרלקס עם קפה? האם הקפה באיזשהו אופן מעכב את ספיגת התרופה, ולכן אני לא חשה בשיפור במצבי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ציפרלקס+קפה

הוספת תגובה

• ציפרלקס+קפה - תגובה

טלי אנגור
    13/05/2011

ציפרלקס יש ליטול עם מעט מים, ניתן ליטול את התרופה עם או בלי אוכל.

בברכה,
    טלי אנגור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס

נטלי
    14/05/2011

תודה על התשובה.

אני אכן שותה את הציפרלקס עם מים. השאלה היא האם הקפה שאני שותה לפני פוגע ביעילות התרופה או שאין לקפה שום השפעה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפרלקס - תגובה

אילן ללבניקוב
    15/05/2011

נטלי שלום רב,

את בהחלט עושה לפי ההוראות, את הציפרלקס לא מומלץ לקחת עם קפה, תה, מיץ או חלב.

אני ממליץ לקחת תרופות רק עם מים בכדי למנוע אינטראקציות מיותרות עם משקאות אחרים,

שבוע טוב ובריא,

אילן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו