קלונקס ווכדור שינה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלונקס ווכדור שינה
    רוני
    15/06/2011

לאחרונה אני נמצאת במתח, קיבלתי מהרופא קלונקס 0.5 לקחתי ערב ראשון ולא הצלחתי להרדם כלל ואז לקחתי גם כדור בונדורמין, התעוררתי לחלוטין ולא הצלחתי להרדם כלל וכמובן לתפקד ביום לא יכולה ללכת לעבודה ולעשות מטלות חשובות אחרות ואני ממש מיואשת האם תתיכן תופעה כזו האם הכדורים מתנגשים אני ממש חסרת אונים ולא יודעת מה לעשות צריכה עזרה דחופה כדי לעבור את התקופה הלחוצה שאני חייבת לתפקד בה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלונקס ווכדור שינה

הוספת תגובה

• קלונקס ווכדור שינה - תגובה

מיה טל
    15/06/2011

טיפול בקלונקס בעת תקופה לחוצה הוא טיפול מאד מקובל,
    האם לקחת את הבונדורמין בהמלצת רופא?
    האם תקופות לחוצות כאלו חוזרות על עצמן? האם מדובר בחרדות? כיצד את ישנה בדרך כלל? מה קרה בתקופות קודמות שבהן היית לחוצה?
    יש כל כך הרבה שאלות שהרופא צריך לשאול אותך לפני מתן טיפול, ולכן איני יכולה להמליץ על טיפול דרך הפורום.
    ההמלצה היחידה היא לפנות לרופא המטפל או לפסיכיאטר שיתאימו לך את התרופה הנכונה.
    ניתן לקחת גם חומרים טבעיים לרגיעה אך יש לבדוק אם אין קונטראינדיקציות עם התרופות האחרות שאת נוטלת.
    המלצה נוספת היא פעילות ספורטיבית או/ו הליכה .
    בהצלחה
    מיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו