מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודימבוטחת?07/07/2011
שלום רב,
אני עם ביטוח סיעודי דרך קופת חולים ורציתי לדעת האם ביטוח סיעודי פרטי באמת טוב יותר כפי שהסוכן שלי טוען? ברור לי שכל אחד יטען כי הביטוח שלו יותר טוב, אבל האם במבחן המציאות אחד יותר טוב מהשני, כמובן שאני מקווה שלא להזדקק לביטוח כזה, אבל מניסיון רע של המשפחה שלי ידוע לי כי דברים יכולים לקרות ואכן קורים גם לטובים שבינינו.
בנוסף הבנתי כי ביטוח לאומי מעניק עזרה בכל הקשור לסיעוד, אז כמה באמת שווה להוציא כספים על ביטוח פרטי/דרך קופת חולים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן07/07/2011שלום רב,
הביטוחים הסיעודיים של קופות החולים, הם טובים מאוד ביחס לעלותם.
הם נותנים תגמולי ביטוח לא גבוהים במיוחד, לתקופות זמן של שנים בד"כ.
לצערנו, עלות המחיה של אדם סיעודי במדינת ישראל, גבוהה מתגמולי הביטוח המוצעים ע"י קופות החולים וגם אף אחד לא מבטיח לנו שלא נמשיך לחיות, מעבר לאותם 5-6 שנים, למרות המצב הסיעודי.
לכן, כדאי ומומלץ לרכוש גם ביטוח סיעודי פרטי אשר יתווסף על הקיים בקופ"ח, יגדיל את סכום הפיצוי ויאריך את משך התשלום.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)