ביטוח מנורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח מנורה
    אלכס
    10/08/2011

עבדתי במקום עבודה מסויים והיה לי שם ביטוח של חברת "מנורה",עזבתי את מקום העבודה הזה לפני כשנה וחצי.השבוע קיבלתי מכתב מחברת ביטוח שאני חייב להם יותר מ-7000 ש"ח. כיצד זה יכול להיות הרי ברגע שהפסקתי לעבוד במקום עבודה ההוא הביטוח היה אמור להיפסק,לא?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח מנורה

הוספת תגובה

• ביטוח מנורה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    10/08/2011

ערב טוב,

ככל הנראה חברת הביטוח לא ביטלה הפוליסה, ואם לא תגיע להסדר מול חברת הביטוח יבוטל הכיסוי הביטוחי שהיה אצל המעסיק הקודם, ויהיה צורך במילוי הצהרת בריאות מחודשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח מנורה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    11/08/2011

אלכס שלו7ם,
    ,באיזה ביטוח מדובר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובות

אלכס
    11/08/2011

התקשרתי לסוכן ביטוח של אותה מקום עבודה בו עבדתי, והבחורה אמרה לי שזאת טעות ואני לא חייב להם כלום.כנראה שהם עשו איזו קומבינה עם הפוליסה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו