מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח עם ביטוח פרטיאלי05/09/2011
שלום, אשתי מיועדת לעבור ניתוח. יש לנו ביטוח מכבי זהב וביטוח פרטי בהראל. בתחילה לא היינו בטוחים לגבי הפעלה של הביטוח הפרטי, וקבענו עם המנתח מועד לניתוח תוך הבנה שנבדוק האם נשלם עם טופס 17 או בעזרת הראל. לאחר מכן העברנו למנתח את הטפסים של הראל לחתימה. כעת כיומיים לפני הניתוח הרופא טוען שאנו חייבים לעשות את הניתוח דרך הראל שכן דרך מכבי זה "לא מתשלם לו". במידה ונעשה את הניתוח דרך מכבי הראל ישלמו את ההשתתפות העצמית בתוספת 2500 ש"ח. לנו אין אינטרס לעשות את הניתוח דרך הראל (שכן אז לא נקבל תוספת תשלום), ונראה שהתעקשות הרופא היא אינה אתית ואפילו פלילית (שכן לא התחייבנו מראש לבצע את הניתוח דרך הראל).
מה נוכל לעשות במקרה כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח עם ביטוח פרטי - תגובה
עו"ד אייל פייפר05/09/2011שלום רב,
מאחר ומדובר בעסק כלכלי לא ניתן לעשות שום דבר.
בכל מקרה, אני מאחל לאשתך רפואה שלמה ובהצלחה בניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח עם ביטוח פרטי - תגובה
מאיה יעקוביאן06/09/2011אלי שלום,
הרופאים מקבלים לא מעט כסף בגין ניתוחים פרטיים.
הם מקבלים די הרבה כסף בגין ניתוחים פרטיים במסגרת הביטוח המשלים ומשם מוזרמים אליהם גם מנותחים רבים
ומקבלים יותר כסף בגין ניתוחים פרטיים המבוצעים דרך חברת הביטוח.
אני באופן אישי, לא הייתי מרגישה בנוח להפקיד את גופי ובריאותי בידי רופא שכזה והייתי מחפשת חלופה טובה יותר, אצל רופא הגון יותר.
בנוסף, הייתי פונה להסתדרות הרפואית עם הסיפור הזה.
חשוב לציין כי מעבר לכך שהרופא דואג לאינטרסים שלו, הוא גם פוגע במודע באינטרסים ובזכויות שלכם, שכן, במרבית הפוליסות הפרטיות קיים סעיף המעניק פיצוי כספי למבוטחים אשר בוחרים לעבור ניתוח במערכת הציבורית או באמצעות הביטוח המשלים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)