מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות פרטי וביטוח סיעודידובי מור02/10/2011
שלום
אני בן 28 ויש לי דילמה..
יש לי רק מגן זהב כבר 10 שנים,
לאחרונה בבדיקת דם גילו שיש לי "כבד שומני" , וזה אושר גם באולטראסאונד. באינטרנט הבנתי שפעם לא התייחסו לזה כמחלה, אבל היום יודעים שבעתיד הרחוק זה יכול לגרום לפגיעה בכבד. במקביל יש לי BMI של 37, כלומר עודף משקל וזה גם מה שגרם לכבד שומני. בכל מקרה כבד שומני זה הפיך אם ארד במשקל.
כמו יהודי טוב, הבנתי שאם בעתיד ברחוק יכול לקרות משהו, צריך לעשות ביטוח.
ולכן פניתי למספר חברות ביטוח, אבל כולן החריגו ניתוחי הרזיה ,בנוסף ביטוח ישיר החליטו להחריג כל מחלות כבד מכל סוג שהוא, חברת כלל החריגה רק את הכבד השומני, וחברת הראל הגדילה לעשות ודחתה את קבלתי לביטוח. לא ביררתי עם עוד חברות.
אני ממש לא יודע מה לעשות, האם שווה לי בכלל לעשות ביטוח ולשלם בין 80-140 שח בחודש (וזה עוד גדל לאורך השנים) כאשר אני יודע שהם לא מכסים את הכבד?
האם החרגה היא לכל תקופת הביטוח או רק לתקופה מסויימת?
האם יש טעם להמשיך לחפש עוד חברות ביטוח אחרות או שמכולן אקבל אותה החרגה?
אם אבריא מהכבד השומני, ואפחית במשקל - האם אתקבל לביטוח ללא החרגות?
כל האמור לעיל הוא על ביטוח בריאות רגיל אבל אותן בעיות יש לי גם עם סיעוד.. אני רוצה ביטוח פרטי אבל לא יודע אם לעשות בגלל ההחרגות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות פרטי וביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן02/10/2011אלעד שלום,
עם נתוני BMI וכבד שומני, כפי שציינת, סביר להניח שכל חברת ביטוח תקבע לך החרגות כתנאי לקבלתך לתוכנית ביטוח.
ההחרגות תקפות לכל תקופת הביטוח (כל החיים).
במידה ותפחית במשקל עד לכדי BMI תקין והכבד יחדל מלהיות שומני, ייתכן ויקבלו אותך לביטוח ללא החרגות רפואיות אלו.
בהזדמנות זו, כדאי גם לחשוב ולבדוק - האם יש לך אפשרות להצטרף לביטוח בריאות קבוצתי (באמצעות מקום העבודה שלך ו/או של בן'ת זוגך ו/או של הוריך, באמצעות גופים כגון חבר, צוות, ארגון נכי צה"ל וכד')
דכן, הצטרפות לביטוח קבוצתית, נעשית פעמים רבות בתנאי חיתום מקלים ולעיתים, ללא חיתום כלל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)