כמה עולה צנתור לתייר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמה עולה צנתור לתייר?
    סטלה
    04/10/2011

שלום,
    אבא שלי, בן 64, גר באוקראינה, עבר כמה ניתוחי לב בעבר, צנתורים, בזמן האחרון מרגיש גרוע ובאולטראסאונד לב גילו לו שהפקיק אמור להשתחרר והוא חייב צנתור דחוף. באוקראינה זה מאוד מסובך, לכן אני רוצה שיעשו לו ניתוח בארץ.האם למישהו יש מושג כמה עולה צינתור לאזרח זר, משום שיעבור הרבה זמן עד שהוא יעשה עלייה וייקבל מעמד בארץ,איפה ניתן לעשות את הניתוח? אודה על ההמלצות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמה עולה צנתור לתייר?

הוספת תגובה

• כמה עולה צנתור לתייר? - תגובה

מאיה יעקוביאן
    05/10/2011

סטלה שלום,
    ישנם גופים במדינת ישראל העוסקים ב"תיירות רפואית",
    הם מסייעים לאנשים המעוניינים להגיע ארצה, לרוב ממדינות חבר העמים, לקבל שירותים רפואיים.
    אני מציעה לך לערוך חיפוש באינטרנט בנושא זה.
    לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטלה שלום

יגאל
    10/11/2011

היי סטלה
    מחיר גס ללא בדיקה של המסמכים רפואים הוא בערך 20000$
    אך אם זה ניתוח חוזר כתוצאה של ניתוח לא מוצלח, העלויות יכולות להיות זולות בהרבה.
    את יכולה להשאיר לי את המייל שלך ואם תתני לי את כל הפרטים אוכל לתת לך מחיר מדיוק.
    בברכה יגאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול רפואי בארץ

רותי
    22/11/2011

אני גם שקלתי לבצע טיפול רפואי לאמא שלי בארץ. הטיפולים כל כך יקרים שאף שקלתי שעדיף לעשות עלייה ולקבל אזרחות לצורך ביטוח סיעודי מקופות החולים ורק אחרי זה לבצע את הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו