ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח
    מרית
    08/11/2011

שלום
    הגשתי בקשה לקבל מימון עבור ניתוח להקטנת חזה.הגשתי חוות דעת של אורתופד אשר ממליץ על הניתוח,לאחר שבדק אותי וראה אותי.למעשה רופאת המשפחה היא זו שיזמה את זה והמליצה לי על הנושא מאחר ואני כבר כפופה וסובלת בשנה האחרונה מכאבי גב.אני לחלוטין לא מסוגלת ללכת בגב זקוף כבר בשל המשקל שסוחב אותי קדימה.
    מה שמאוד הדהים אותי זה שחברת הביטוח לא זימנה אותי לרופא מטעמה לבדיקה או משהו כזה.וכל שנאמר לי הוא שהבקשה שלי נדחתה כי הרופא שלהם החליט שזה מטעמי אסתטיקה ולא מטעמי בריאות.האם זה לא מוזר,שמתקבלת המלצה של רופא מומחה לניתוח שכזה ואילו רופא שלא ראה אותי בכלל פוסל את העניין? כיצד אני יכולה לערער על זה?
    אציין שזה אינו ביטוח בריאות מטעם קופ"ח אלא דרך גוף קבוצתי אחר.וע"פ הפוליסה שיש לי,אם ישנה הצדקה רפואית לניתוח שכזה,אני זכאית לו.מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    08/11/2011

מירית שלום,

במידה ותנאי הביטוח מחייבים את חברת הביטוח לכסות ניתוחים קוסמטיים שהצורך בהם הוא רפואי, מומלץ שתפני לסוכנות הביטוח (או ליועץ הביטוח המלווה את הקבוצה)
    בכדי שיסייעו לך להילחם על זכויותייך.

במידת הצורך, ניתן לפנות גם לעו"ד שיעזור לך בכך.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ערעור על דחיית בקשה למימון ניתוח - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    08/11/2011

ערב טוב ,

כאמור יש לבדוק היטב את תנאי הפוליסה על מנת להשיב על שאלתיך.

הייתי מציע לך לפנות לסוכן הביטוח ו/או לוועד במקום העבודה על מנת להלחם על זכויותיך.

במידה ולא תצליחי, יש לפנות לעו"ד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על ההתייחסות,למעשה

מרית
    08/11/2011

אין לי כל כך למי לפנות כי אני מבוטחת בביטוח קולקטיבי דרך גמלאי צה"ל ואבא שלי הוא הגמלאי.אבל תודה בכל זאת.אני מניחה שאני אכתוב להם מכתב ובו אבקש לערער על ההחלטה ואולי אלך לבקש עוד חוות דעת מאורתופד אחר.אם זה לא ילך כנראה שאפנה לעו"ד.
    מודה לכם על תשובתכם המהירה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו