דיקלה ביטוח "סיעודינישט"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיקלה ביטוח "סיעודינישט"
    רחל
    14/11/2011

שלום רב, כחברי קופ"ח כללית זה 50 שנה ויותר – התחלנו לשלם את הביטוח הסעודי כשהוצעה לנו ההצעה . בוטחנו בדיקלה בביטוח הסעודי ע"י קופ"ח כללית. כחברי קופ"ח כללית – מתחילת התביעה נעלמה קופ"ח מהשטח ואני עומדת מול חברת דיקלה לבד כשאין בתווך נציג או בא כוח (כמו בחברות הביטוח) שיעזור לי במימוש זכויותי לעת הצורך. בעלי י שוהה כרגע בבית סיעודי – לאחר נפילה וחבלה בראש וניתוח להוצאת המאטומה .חודש וחצי שהה בשיקום– והוגדר סיעודי. הגשתי באוגוסט 2011 את התביעה ואתמול קבלתי סירוב -אין החולה עומד בתנאי הפוליסה !!! בעלי סובל אחרי הניתוח מהפרעות בזיכרון – אינו שולט על הסוגרים – אינו מתנייד – סובל מפצעי לחץ ברגליים – זקוק לעזרה ברחצה בלבוש- והתשובה של פקידת הביטוח הייתה – הוא מתהלך עם הליכון. בעלי מולך כמה רגעים ביום ע"י המטפלים כדי לשמור על רגליו ולנסות לרפא את פצעי הלחץ ברגליים. האם לכך הוא נחשב – מהלך ?????? נוסף על כך הוא מטופל בתרופות פסיכוטיות בשל דיכאון וחוסר שיתוף פעולה עם המטפלים. מבקשת את עצתכם כדי שאוכל לדאוג לעתיד לרווחתו ולקבלת הטיפול הדרוש עבורו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דיקלה ביטוח "סיעודינישט" - תגובה

מאיה יעקוביאן
    14/11/2011

רחל שלום,

במקרה כזה, מומלץ להיעזר בעו"ד למימוש זכאותכם.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקלה ביטוח "סיעודינישט" - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    14/11/2011

שלום רב רחל,

השיטה שבה חברת הביטוח דקלה דוחה תביעות הינה שיטתית, תוך שהיא מנצלת את מצוקתם של מבוטחיה המבוגרים.

על מנת לתת תשובה עניינית לסיכויים מול דקלה יש ערוך בדיקת המסמכים.

מכל מקום, הייתי מציע לך שלא לוותר על זכויותיך ולהתמודד עם דקלה.

אשמח לסייע במידת הצורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו