טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מתוך עיון מקרי בחשבונית של קופ"ח מכבי שלי ושאר בני משפחתי, התברר לי כי התעריף לביטוח סיעודי הוא תלוי גיל.
עכשיו השאלה: אני משלמת ביטוח סיעודי מאז שמכבי התחילה להציע אותו. אם כך מדוע מעלים לי את התעריף כל 5 שנים? האם הסכומים ששלמתי בעבר לא נזקפים לזכותי?
ואם זה כך, האם לא עדיף להצטרף לתוכנית בגיל מבוגר נגיד 60 או 65 ולחסוך את התשלום בגילאים הצעירים יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מדובר בביטוח סיעודי קבוצתי אשר בו אין ערכי סילוק (חיסכון) לעומת בפוליסות פרטיות קיימים ערכי סילוק אשר מהויים מעין חסכון למקרה סיעוד , זאת בעת הפסקת הפוליסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לקחת בחשבון שההצטרפות לביטוח הסיעודי, מותנית בהצהרת בריאות. בגילאים מבוגרים ייותר, ייתכנו בעיות רפואיות, אשר חברת הביטוח לא תרצה לקחת בגינן אחריות ביטוחית.
לרשותך תמיד
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד