ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף
    מיאני?
    26/11/2011

מתוך עיון מקרי בחשבונית של קופ"ח מכבי שלי ושאר בני משפחתי, התברר לי כי התעריף לביטוח סיעודי הוא תלוי גיל. עכשיו השאלה: אני משלמת ביטוח סיעודי מאז שמכבי התחילה להציע אותו. אם כך מדוע מעלים לי את התעריף כל 5 שנים? האם הסכומים ששלמתי בעבר לא נזקפים לזכותי? ואם זה כך, האם לא עדיף להצטרף לתוכנית בגיל מבוגר נגיד 60 או 65 ולחסוך את התשלום בגילאים הצעירים יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    26/11/2011

מדובר בביטוח סיעודי קבוצתי אשר בו אין ערכי סילוק (חיסכון) לעומת בפוליסות פרטיות קיימים ערכי סילוק אשר מהויים מעין חסכון למקרה סיעוד , זאת בעת הפסקת הפוליסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - שאלה שאלתית על תעריף - תגובה

מאיה יעקוביאן
    27/11/2011

יש לקחת בחשבון שההצטרפות לביטוח הסיעודי, מותנית בהצהרת בריאות.
    בגילאים מבוגרים ייותר, ייתכנו בעיות רפואיות, אשר חברת הביטוח לא תרצה לקחת בגינן אחריות ביטוחית.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו