מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודי בקו"ח מאוחדת - בירור..ט23/01/2012
אני היום בת 38 - מבוטחת בקו"ח מאוחדת.
יש לי ביטוח עדיף ובנוסף...רק לפני כשנה גיליתי שהרבה שנים ( אפילו לא יודעת כמה...) אני גם משלמת ביטוח סיעודי ( זהב...).
פשוט לא בדקתי מה שלמתי עד היום...
מיד הלכתי לקו"ח ודרשתי לבטל ביטוח סיעודי.
לא כ"כ רצו לבטל...ניסו לשכנע אותי שאני עושה טעות של חיי...בקיצור ( אנו מכירים את זה...)- ויתרתי על ביטוח זהב - סיעודי וממשיכה עם עדיף בלבד.
אך התחלתי לחשוב שלא זכור לי מתי נתתי הסכמה לעשות לי ביטוח סיעודי...ממש לא זכור לי...
אולי כן חתמתי בלי להבין עד הסוף מה זה ועבור מה אני חותמת ( אז..זאת הבעיה שלי במקרה וחתמתי...אני מבינה )
אבל...אם לא הסכמתי ולא חתמתי: יש זכות לקו"ח "לדחוף" לי ביטוח סיעודי ללא הסכמתי?
אולי התקשרו בטלפון פעם ועשו לי טלפונית...( אני כבר לא זוכרת ב- 100 % כי מתקשרים כ"כ הרבה ביטוחים, פרסומים וכו"...אבל גם לא זכור לי שדברו איתי בטלפון...).
אז...אם ניתן לברר אם אכן קיימת חתימה שלי ואכן נתתי הסכמה?
איך ניתן לברר זה?
ומה קורה במקרה ולא חתמתי? קו"ח יכול לזכות אותי בכספים ששלמתי סתם?
ועבור כמה שנים ניתן לקבל החזר?
ָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָָ להנהלת קו"ח מאוחדת ( רחוב אבן גבירול ת"א ( עד היום לא קבלתי שום תגובה...כבר חודש ימים...)
למי אפשר לפנות כדי לראות חתימה וחוזה?
בתודה ובברכה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי בקו"ח מאוחדת - בירור.. - תגובה
מאיה יעקוביאן24/01/2012ט' שלום,
חברת הביטוח - הפניקס, היא זו המבטחת את חברי קופ"ח מאוחדת בביטוח סיעודי זהב.
תוכלי לפנות לפניקס ולבקש לראות את חתימתך על טופס ההצטרפות.
גם אני באופן אישי חושבת שלבטל פוליסה סיעודית זו טעות גדולה.
כיום, ידוע כי 1 מתוך 3 אנשים יהפוך להיות סיעודי במהלך חייו.
הוצאותיו של האדם הסיעודי, הן כ- 8,000 ש"ח לסיעוד בבית
ו- 16,000-24,000 ש"ח לסיעוד במוסד.
הביטוח הלאומי, לא מספק מענה הולם (במקרה הטוב, 2,000 ש"ח לחודש ו/או סיוע של מטפל/ת למס' שעות שבועיות).
ביטוח סיעודי פרטי הוא יקר ביותר - לבחורה בגילך - בסביבות 180 ש"ח לחודש.
והפוליסה הסיעודית של מאוחדת, נותנת פיצוי של כ- 7,000 ש"ח לחודש, בעבור פרמיה של כ- 36 ש"ח לחודש - בהתאם לגילך.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והמשך בבקשה
ט24/01/2012קודם כל תודה על המענה - אפנה לחברת פניקס ( כי בקו"ח לא קבלתי מענה ...לצערי כך הם מתייחסים ).
מספיק שאנתן להם מספר תעודת הזהות שלי? איך הם יכולים למצוא אותי?
אני חושבת שלעשות ביטוח סיעודי לבחורה בת 20+ ( כי שלמתי לפחות 15 שנה..) - ולא להסביר מה זה ( אם בכלל חתמתי...לא בטוחה ) - זה גועל נפש ושקר מצדה של קופת חולים...אני מבינה שקופת חולים מקבלת כסף עבור כל מבוטח ( מחברת הביטוח ) וזה משתלם להם מאוד...אז מנסים לדחוף לכל אחד מה שהוא לא זקוק ...
היתי בת 23-25...והיתי צריכה להיות מבוטחת בסיעודי?
אף אחד לא יודע מה יקרה לו במשך החיים, אבל..אולי נקנה גם מקום בבית קברות מראש ( בגיל 20 +)???
זה ממש גועל נפש שרוצים רק להרוויח!
בקשר לסיעודי...אני גם כך מכירה אנשים שנכנסו למוסד סיעודי והיה להם ביטוח ובכל זאת החזיקו מטפלת פרטית...כי אין יחס בסיעודי בכלל...אף אחד לא ניגש אליהם...רק רוחצים אותם, מאחלים אותם...וזהו...אף אחד לא ינקה את האף אפילו!
וכמה כסף לחודש נונן ביטוח סיעודי מטעם קופת חולים מאוחדת? מה בכלל נותן ביטוח זהב-סיעודי?
מקופת חולים אי אפשר לקבל מענה מפורט...כלום לא מסבירים...
בתודה מאש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה והמשך בבקשה - תגובה
מאיה יעקוביאן24/01/2012ט' שלום,
מצב סיעודי, אינו "שמור" לזקנים בלבד.
גם צעירים מגיעים למצב סיעודי כתוצאה ממחלות כגון סרטן, טרשת נפוצה, ניוון שרירים ועוד
ובמקרים של תאונות דרכים, תאונות עבודה ואירועים תאונתיים נוספים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)