מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוחים בכמה מקומותה.ג14/03/2012
שלום אתמול נודה לי במקרה שבעלי עשה לי ולו ביטוח חיים עד כה הכל טוב,רק מרוב שהוא מבולבל הוא אפילו לא שם לב שהיינו מבוטחים ב3 מקומות כל פעם צלצלו אליו ע"מ להרחיב את הפוליסות והוא פשוט אמר כן.. רק אתמול ראיתי שיש לנו ביטוחי חיים ב-9 מיליון בביטוח ישיר ובכלל. מה עושים איפה לבטל לחפש את אלה שאנחנו הכי וותיקים אצלם? לחפש את אלו שיש לנו ביטוח יותר מורחב? לחפש את המקום שבו משלמים פחות? מה לעשות? אני ממש לא מבינה בביטוחים אני לא יודעת מה לעשות ומה כדאי לבטל. האם יש מישהו שיכול להסביר לי איך לפעול במצב כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוחים בכמה מקומות - תגובה
מאיה יעקוביאן14/03/2012ה.ג שלום,
במידה ומדובר בביטוח חיים (ולא ביטוח בריאות ו/או סיעוד ו/או תאונות אישיות), הרי שהביטוח אמור לתת למוטבים שלכם במקרה מות חו"ח, פיצוי כספי חד פעמי.
ההחלטה האם להיות מבוטח על 100,000 ש"ח או 1,000,000 ש"ח היא החלטה אינדווידואלית וקשורה לרוב לרמת החיים של המבוטח, לכמות המוטבים ועוד.
לפני שתחליטי לבטל פוליסה כזו או אחרת, אני מציעה לך לבדוק מה סכום הביטוח בכל אחת מהפוליסות, מה גובה הפרמיה והאם הפוליסה משועבדת לבנק כנגד משכנתא.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ה.ג14/03/2012שלום ותודה על תגובה, אני יודעת ששום דבר לא משועבד-אין מה! מדובר גם בביטוחי חיים וגם סעודי-מדובר בביטוחים מורחבים. אז לפי מה שאני הבנתי פשוט לתת דגש על הנק' הספציפיות שציינתה?! ללא קשר לותק? מודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
ה.ג14/03/2012שלום ותודה על תגובה, אני יודעת ששום דבר לא משועבד-אין מה! מדובר גם בביטוחי חיים וגם סעודי-מדובר בביטוחים מורחבים. אז לפי מה שאני הבנתי פשוט לתת דגש על הנק' הספציפיות שציינתה?! ללא קשר לותק? מודה מראש על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד פרט
ה.ג14/03/2012מדובר גם בביטוח סעודי לא רק ביטוח חיים אובדן כושר עבודה ועוד.. למה להתייחס?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)