האם נחשב מצב רפואי קודם?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם נחשב מצב רפואי קודם?
    חביבה
    04/04/2012

שלום. אני מתלבטת אם להצטרף לביטוח בריאות דרך העבודה שנותנת תנאים טובים. אמרו לי שישאלו אותי שאלון קצר-9 שאלות. על כל השאלות התשובה היא שלילית-אין לי את המחלות הנשאלות. מה שכן- יש לי פיברומיאליגיה- כאבי שרירים מפושטים ותשישות וולודיניה- אי נוחות מתמדת או כאב כרוני בפות, האם עלי לדווח על זה בעת הצטרפות לביטוח? האם זה נחשב מצב רפואי מקדים שיכול לגרום לביטוח לא לכסות לי דברים בעתיד? הם אמרו שבשעת תביעה יוכלו לבדוק את התיק הרפואי שלי. לתשובתכם המהירה אודה. בתודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם נחשב מצב רפואי קודם?

הוספת תגובה

• האם נחשב מצב רפואי קודם? - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    04/04/2012

שלום רב,

אם מדובר ב-9 שאלות ספיצפיות, עליך לענות אך ורק על מה שנשאלת,.

אולם יש לבדוק אם קיימת בשאלון שאלה כללית, שבה מתבקשים להצהיר אם אין מחלות אחרות.

מכל מקום, על מנת להמנע מאי נעימיות, הייתי ממליץ לך להצהיר על מלוא הבעיות הרפואיות מהם את סובלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה והמשך שאלה

חביבה
    04/04/2012

הם אמרו שאני צריכה לענות רק על השאלות האלה- זו הטבה למסלול המיוחד הזה. אך אם אני מוסיפה משהו מעצמי-הם מחויבים לדווח. אם אגיש תביעה למשהו- יבדקו בתיק הרפואי שלי אם היה קיים קודם. השאלה אם בכלל שווה לעשות ביטוח רפואי אם כל דבר יוכלו לומר שכבר היה קיים קודם ולכן לא מחויבים? השאלה היא אם פיברומיאליגה נחשבת מחלה שאם מדווחים עליה אח"כ לא יכסו לי תביעות? אודה להתייחסותך. בתודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו