מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזר כספי פרמייה מדקלהאבוטבול ברכה15/04/2012
אני רוצה לבטל את הביטוח הסיעודי אני מבוטחת משנת 1999 לפניי שנה הגשתי תביעה לסיעוד ולא אושרה התביעה אני מבקשת להפסיק את הביטוח ולקבל את הכספים ששילמתתי עד כה האם זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר כספי פרמייה מדקלה - תגובה
עו"ד אייל פייפר15/04/2012שבוע טוב,
ראשית, אני יכול להצטער על כך שחברת הביטוח דחתה אותך.
הייתי מציע לך לבדוק את סיבת הדחייה ולהיוועץ עם עו"ד הבקיא בתחום.
לא אחת חברות ביטוח דוחות תביעות של לקוחות מטענות לא מוצדקות.
לשאלתך לעניין החזרי פריימה, תפני לדקלה ותבקשי החזרים 7 שנים אחורה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזר כספי פרמייה מדקלה - תגובה
מאיה יעקוביאן23/04/2012ברכה שלום.
ראשית אינני ממליצה לך לבטל את הביטוח הסיעודי. צעד כזה מתוח רוגז לא "יזיז" לדקלה ומצד שני יפגע בך וישאיר אותך ללא כיסוי ביטוחי חשוב זה.
שנית אני ממליצה לבחון את סיבת הדחייה. ייתכן והדחיה מוצדקת או לחילופין תזכה אותך בתגמולי ביטוח רטרואקטיבית.
באשר להחזרי פרמיות. לא ידוע לי על אפשרות כזאת.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברכה שלום
רונן16/05/2012מסכים לגמרי עם מה שכתבו לך. בעבר חברת הביטוח דחתה פנייה שלי לתשלום אבללא וויתרתי נעזרתי בעו"ד שבדקה את הנושא ומצאה שיש מקום לתביעה ובסוף קיבלתי את הכסף שמגיע לי. אז קחי את מה שהם אומרים לך בערבון מוגבל. תמיד תבדקי עם עוד מישהו.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)