מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודייעל5817/05/2012
תבעתי ביטוח על אובדן כושר עבודה.הם מצאו בתיק הרפואי שיש לי סחרחורות וחוסר יציבות. מלפני ההתחלת הביטוח. דבר שלא דיווחתי.(לא נשאלתי)אני אישה שמתפקדת רגיל. הייתי אישה עובדת. תבעתי על ירידה בשמיעה משמעותית ולכן לא יכולה להמשיך לעבוד. הם הגיבו בשלילה לתביעה.לטענתם הסתרתי זאת מהם. כעת הודיעו לי שביטלו לי את הביטוח הסיעודי של קופת חולים כללית בשל אותו חוסר דיווח.כשאני רואה את המסמך שמלאתי לא היה שום סעיף בנושא. לטענתם לא היו עושים לי בכלל ביטוח לו הייתי מדווחת. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן17/05/2012יעל שלום. אני ממליצה לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום מימוש הזכויות מול חברות ביטוח. לרשותך תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטול פוליסת ביטוח
עו"ד אייל פייפר18/05/2012שלום רב יעל,
לפי דבריך לא נשאלת על כך כי יש סחרחורות וחוסר יציבות.
לפיכך, בהתאם לפסיקת בתי משפט שאלה שעליה לא נשאל מבוטח, חברת הביטוח לא יכולה להסתמך עליה, כלומר: בתי משפט במצבים כמו שלך חייבו את חברת הביטוח לשלם למבוטח כספים בהתאם לתנאי הפוליסה.
הייתי מציע לך לא לוותר ולהאבק מול חברת הביטוח ולהיוועץ עם עו"ד הבקיא בתחום.
במידה ויש לך שאלות, אשמח לעזור לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
יעל5818/05/2012שלום אייל. תודה על התשובה.עודדת אותי מאוד. אכן לא נשאלתי שאלה ספציפית על הסחרחורות. בטופס שמלאתי כשהצטרפתי לביטוח המושלם נשאלתי אם יש מום מלידה .למרות שאני לא שומעת באוזן אחת בכלל. לא התייחסתי לזה כמום.הרי תפקדתי כרגיל ועוד במקצוע ההוראה.כמו כן, נשאלתי אם יש מחלות אוזניים. גם לזה לא התיחסתי. הכוונה לטבלה שבטופס בקשה להצטרפות כללית משלים.האם הם יכולים להאחז בזה? הרי הם טענו שאני לא הצהרתי שאני סובלת מסחרחורות וחוסר יציבות (אגב, עשיתי בדיקת יציבות ממחושבת לפני מספר חודשים ונמצאתי שאין לי בעיה של חוסר יציבות.כנראה הכל נובע מהאוזניים.) יש סיכוי שאם אאבק יחזירו אותי לתוכנית הסיעודית? תודה ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)