ביטוח סיעודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי
    יעל58
    17/05/2012

תבעתי ביטוח על אובדן כושר עבודה.הם מצאו בתיק הרפואי שיש לי סחרחורות וחוסר יציבות. מלפני ההתחלת הביטוח. דבר שלא דיווחתי.(לא נשאלתי)אני אישה שמתפקדת רגיל. הייתי אישה עובדת. תבעתי על ירידה בשמיעה משמעותית ולכן לא יכולה להמשיך לעבוד. הם הגיבו בשלילה לתביעה.לטענתם הסתרתי זאת מהם. כעת הודיעו לי שביטלו לי את הביטוח הסיעודי של קופת חולים כללית בשל אותו חוסר דיווח.כשאני רואה את המסמך שמלאתי לא היה שום סעיף בנושא. לטענתם לא היו עושים לי בכלל ביטוח לו הייתי מדווחת. מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    17/05/2012

יעל שלום. אני ממליצה לך לפנות לעו"ד המתמחה בתחום מימוש הזכויות מול חברות ביטוח. לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטול פוליסת ביטוח

עו"ד אייל פייפר
    18/05/2012

שלום רב יעל,

לפי דבריך לא נשאלת על כך כי יש סחרחורות וחוסר יציבות.
    לפיכך, בהתאם לפסיקת בתי משפט שאלה שעליה לא נשאל מבוטח, חברת הביטוח לא יכולה להסתמך עליה, כלומר: בתי משפט במצבים כמו שלך חייבו את חברת הביטוח לשלם למבוטח כספים בהתאם לתנאי הפוליסה.

הייתי מציע לך לא לוותר ולהאבק מול חברת הביטוח ולהיוועץ עם עו"ד הבקיא בתחום.

במידה ויש לך שאלות, אשמח לעזור לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי

יעל58
    18/05/2012

שלום אייל. תודה על התשובה.עודדת אותי מאוד. אכן לא נשאלתי שאלה ספציפית על הסחרחורות. בטופס שמלאתי כשהצטרפתי לביטוח המושלם נשאלתי אם יש מום מלידה .למרות שאני לא שומעת באוזן אחת בכלל. לא התייחסתי לזה כמום.הרי תפקדתי כרגיל ועוד במקצוע ההוראה.כמו כן, נשאלתי אם יש מחלות אוזניים. גם לזה לא התיחסתי. הכוונה לטבלה שבטופס בקשה להצטרפות כללית משלים.האם הם יכולים להאחז בזה? הרי הם טענו שאני לא הצהרתי שאני סובלת מסחרחורות וחוסר יציבות (אגב, עשיתי בדיקת יציבות ממחושבת לפני מספר חודשים ונמצאתי שאין לי בעיה של חוסר יציבות.כנראה הכל נובע מהאוזניים.) יש סיכוי שאם אאבק יחזירו אותי לתוכנית הסיעודית? תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו