מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודייעל5821/05/2012
מקווה שאני לא מלאה בשאלותיי את שני המומחים הנכבדים. הביטוח הסיעודי של קופת חולים כללית שלל את חברותי.לאחר ברור טלפוני עם עו"ד התברר לי שנכון שלא נשאלתי לגבי סחרחורות אבל גם לא דיווחתי שאני לא שומעת היטב.וסחרחורות באות משיויי משקל שמקורו באוזן.לכן אין לי מה לתבוע את חברת הביטוח.אבל כן לבקש את הכספים ששילמתי.מרגישה חוסר אונים. האם יש ביטוח שיסכים לבטח אותי לביטוח סיעודי מוזל באותם התנאים? או שעלי לעבור קופת חולים? מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי - תגובה
מאיה יעקוביאן21/05/2012יעל שלום,
לצערי, אינני בטוחה שיש חברת ביטוח שתסכים לבטח אותך בביטוח סיעודי.
ניתן לפנות לסוכן ביטוח ולבקש להגיש בקשות הצטרפות למס' חברות ולבחון את תנאי החיתום המוצעים (אם יוצעו)
מעבר לקופ"ח אחרת לא יועיל לך.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי -דקלה- תגובה
עו"ד אייל פייפר22/05/2012היי יעל,
לפי דבריך אני חושב שהייתי בשנית את הסיכוייים להגשת תביעה מול דקלה.
על מנת לעזור לעזור לך, אנא השיבי בבקשה על השאלה ממה נגרם מקרה הסיעודי?
האם המקרה הסיעודי קרה בשל בעייית השמיעה?
האם התייעצת עם מומחה רפואי על מנת לבדוק את המקרה שאת מתארת?
ממתין לתשובתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
יעל5822/05/2012אייל שלום,שאלת ממה נגרם המקרה הסיעודי? לא ברורה לי השאלה. הסחרחורות שהתלוננתי בעבר לא נקבע חד משמעי מהיכן. הסברה שנובע מירידה בשמיעה.בשל שיווי משקל באוזן. יחד עם זאת שלחתי היום לחברת הביטוח בדיקת יציבה והבדיקה הראתה שהכל תקין. האם עניתי על שאלתך? י
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר27/05/2012חג שמח יעל,
הבנתי שחברת הביטוח דחתה את התביעה שלך להכרה במצב סיעודי.
לפיכך, על מנת לסייע לך אשאל אותך שתי שאלות:
האחת, האם ידוע ממה נגרם המקרה/המצב הסיעודי? או שמא לא ידוע על מחלה ו/או בעייה שגרמה למקרה סיעודי? למשל, רצף של בעיות רפואיות מהם סובל מבוטח.
השנייה, כמה פעולות מתוך כמה פעולות אינך יכולה לבצע?
חג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
יעל5827/05/2012אייל שלום וחג שמח. אני אישה בת 58 שמתפקדת רגיל.אין פעולות שאינני יכולה לעשות. לא ידוע בברור ממה נובעת הבעייה של סחרחורות וחסר יציבה. משערים שמהאוזניים מפני שיש לי ירידה בשמיעה. כאמור, בדיקת היציבה שעשיתי הראתה שהכל בסדר. מה עלי לעשות? כיצד עלי להאבק שיחזירו אותי לביטוח הסיעודי של קופת חולים? אם בכלל יש סיכוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר27/05/2012שבוע טוב וחג שמח יעל,
קשה לי לקבוע באופן חד משמעי סיכויים להשבה לביטוח על סמך ההתכתבויות, אולם הייתי כן בודק את המסמכים ואת ההחלטות של חברת הביטוח לביטול הפוליסה.
אולם על מנת לסייע לך אשאל אותך כמה שאלות קצרות:
איך את מרגישה ללא ביטוח?
איך את מרגישה עם התנהגות זו של חברת הביטוח?
אם חס וחלילה יקרה מצב בו תהפכי לסיעודי, איך תוכלי לשלם את ההוצאות על הטיפול הסיעודי?
לאחר שתעני על שאלות אלו, את צריכה לשאול את עצמך אם את מעוניינת להלחם בחברת הביטוח ולהשיב את הביטוח בחזרה.
אם כן, גשי מחר בבוקר לטפל בעניין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי
יעל5828/05/2012בוודאי שמעונינת להמשיך עם הביטוח הסעודי של קופת חולים. תחושה של ביטחון.תחושה של עצמאות ולא תלות בילדיך. בינתיים שלחתי מכתב על בקשה של המשכיות הביטוח וצרפתי את הבדיקה של יציבות שהיא תקינה. אני רק עכשיו יצאתי לגמלאות.לא אוכל להסתדר ללא ביטוחים. התחושה שלי כלפי החברה כעס ואכזבה גדולה. מה עלי לעשות? כיצד עלי לנהוג? המון תודה
עו"ד אייל פייפר28/05/2012היי יעל,
אני ממש מזדהה עם המצב שלך.
התנהגות כזאת ממש מקוממת. חברת הביטוח מתעוררת ביום אחד ומחליטה לבטל את הכיסוי הביטוחי.
לצערי, זאת התנהגות שגרתית של חברת הביטוח. עם התנהגות כזאת את מאבדת את תחושת הביטחון, את היצבות ואת הוודאות שרכשת במהלך השנים.
למעשה, את צריכה לשאול את עצמך עוד שאלה איזה חברת ביטוח תבטח אותך במצבך הרפואי כרגע?
הייתי מציע להיאבק מול חברת הביטוח ולא לאבד את התקווה.
אשמח לסייע לך במידת הצורך.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אבסורד - תגובה
מאיה יעקוביאן11/06/2012נירית שלום,
מדוע בעינייך הדבר נראה כאבסורד?
ביטוח, פירושו לכסות סיכון מסויים שייתכן ויתרחש בעתיד ולא לכסות מחלות קיימות.
מבוטח אשר מודע לכך שהוא סובל מלחץ דם גבוה, כולסטרול, דיכאון או כל מחלה אחרת ובוחר שלא להצהיר, בעצם מרמה את חברת הביטוח ובסופו של דבר מרמה רק את עצמו.
מומלץ להצטרף לביטוח בריאות בגיל מוקדם ובמצב רפואי תקין ולא להמתין עד שצרה זו או אחרת תיפול עלינו ונאלץ לשקר...
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה אבסורד - תגובה - תגובה
עו"ד אייל פייפר11/06/2012ערב טוב,
קרו לא מעט מקרים בהם מבוטחים לא הצהירו על מצב רפואי ובעיות רפואיות מהם סבלו מסיבות שלא תלויות בהם וחברת הביטוח חויבה לשלם.
למשל, אתן לך דוגמא למקרה בו טיפלתי וחברת הביטוח כן חויבה לשלם.
מבוטחת שלא הצהירה על כך כי היא חולה במחלת נפש, אולם האירוע הסיעודי קרה בשל מחלה אחרת.
בעזרת תכנית עבודה אותה ערכתי ללקוחה, חברת הביטוח כן חויבה לשלם לה.
על כן יש לבדוק כל מקרה לגופו של עניין ולא לקבל כל החלטה על דחיית תביעה כמובנת מאליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאבסורד
נירית13/06/2012זה אבסורד כי יש תחושה שלא משנה מה תעשה בסוף חברת הביטוח תתחמק מתשלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
יוסי גליקו13/06/2012האם מקרה הסיעוד נגרם ישירות או כתוצאה מהבעיות הרפואיות שלכאורה לא ציינה אותם בהצהרת הבריאות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
עו"ד אייל פייפר13/06/2012היי נירית,
עדיין חברות הביטוח משלמות תביעות יותר מאשר הם דוחות.
ברור שחברת הביטוח היא עסק כלכלי ויש לה אינטרס לשלם מעט ככל האפשר, כמו שיש למבוטח אינטרס לשלם כמה שפחות.
אולם אסור להתייאש מחברת הביטוח ויש להתמודד עימה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)