מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איפה עושים ביטוח סיעודי?אבי אלמליך22/05/2012
אני הייתי מעוניין לדעת איפה עושים ביטוח סיעודי באופן נכון. אני לא יודע לאיזה חברה לפנות. הם שלחו לי 5 חברות - מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? מה לשאול את החברות? מה חשוב לדעת?
אני בן 54 ואישתי, צילה, בת 48.
מתי כדאי לשלם וכמה?
תודה למוטקה על האתר הנפלא
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איפה עושים ביטוח סיעודי? - תגובה
מאיה יעקוביאן22/05/2012אבי שלום,
לפני רכישת הביטוח הסיעודי, יש לבחון את המצב ולהבין את נקודת ההתחלה.
אדם סיעודי במדינת ישראל זקוק לסכום חודשי בסך 6,000 ש"ח - 8,000 ש"ח במידה והוא שוהה בביתו או בסכום חודשי של 16,000 ש"ח עד 26,000 ש"ח לסיעוד במוסד.
לפני רכישת הביטוח, צריך לבדוק את היכולת של המשפחה לעמוד בסכומים אלו.
מה גובה הפנסייה שהמבוטח עתיד לקבל?
האם יש ברשותו מקורות הכנסה נוספים כגון נדל"ן מניב?
האם יש ברשותו חסכונות, קרנות, אג"ח וכד'?
האם יש ברשותו ביטוח סיעודי באמצעות קופ"ח ומה תגמולי הביטוח שהוא נותן.
לאחר קבלת התמונה המלאה אודות היכולת הפיננסית, המבוטח צריך לבחון את מצבו הרפואי. האם הוא בראי ויוכל לבטח עצמו בתנאים רגילים או לחילופין חולה ועתיד להצטרף לביטוח עם החרגות רפואיות או להידחות.
המוצר הביטוחי עצמו, הוא כמעט זהה בקרב חברות הביטוח השונות וכן, המחירים מאוד דומים.
אני מציעה לך לרכוש ביטוח סיעודי אצל אחת מהחברות הגדולות.
יש לקחת בחשבון שהביטוח הסיעודי הוא מוצר מאוד יקר, אך לצערינו, גם מאוד חיוני.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכן ביטוח
יוסי גליקו13/06/2012נכון,התעריפים יקרים,אך משתלמים מאד כהשקעה לעתיד
אחד משלושה לאחר גיל 65 כנראה יגיע למצב סיעודי לאור העלייה בתוחלת החיים
חלק מהתשלום הופך לערך מסולק במקרה של הפסקת תשלומים
כלל ביטוח מעלה תעריפים בראשון ליולי ולכן צריך להזדרז.כולן העלו תעריפים בשנה האחרונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוכן ביטוח
יוסי גליקו13/06/2012הי,
תבדוק את התעריפים בין החברות
האם התעריף משתנה כל שנה או קבוע לכל חיי הפוליסה
האם סכום הביטוח הוא לתקופת תשלום מוגבלת או לכל החיים
בדוק האם לפי הצהרת הבריאות שלך אתה אמור לשלם תוספות רפואיות ומהן?
אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)