מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודי שהופסק.......מאיה14/06/2012
הייתי מבוטחת בביטוח דיקלה ביטוח סיעודי משנת 1998 עד 20010 ובעקבות בעיה בחשבון הבנק לא הועברו הוראות קבע במשך מספר חודשים וביטוח דיקלה הפסיק לי את הביטוח הסיעודי. כיום הם לא מוכנים להחזיר אותי כמבוטחת אלא בהחרגה של מספר בעיות רפואיות שצצו אצלי לאחרונה. מה קורה עם כל הכספים ששילמתי לביטוח במשך 12 שנים? ומה זה ערך מסולק? בתודה מראש מאיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי שהופסק....... - תגובה
עו"ד אייל פייפר14/06/2012ערב טוב
יש לפנות אליהם ולבקש את חידוש הפוליסה.
כבר נתקלתי לא במעט מקרים שבהם הם ביטלו את הפוליסה ללא סיבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבר ניסיתי 10 פעמים...............
מאיה16/06/2012לפנות לבמחלקה המשפטית בביטוח דיקלה זו משימה בלתי אפשרית! והפלא ופלא... הפקידה בקופ"ח השיגה אותם בנוכחותי וביקשה ליצור איתי קשר....אבל ללא הואיל הם לא נענו! לא הבהרת לי צה זה ערך מסולק......אודה לך . אני מניחה שמכתב מעו"ד יעשה טוב יותר את העבודה בתודב מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלכבר ניסיתי 10 פעמים............... - תגובה
עו"ד אייל פייפר19/06/2012אני בטוח שכן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי שהופסק....... - תגובה
מאיה יעקוביאן20/06/2012מאיה שלום,
עפ"י חוק חוזה ביטוח, חברת הביטוח אינה יכולה לבטל לך את הפוליסה, אלה רק לאחר ששלחה לך מכתבי התראה על אי תשלום ונתנה לך הזדמנות לשלם את החוב.
במידה ולא קיבלת, הנני ממליצה לך לפנות בכתב לחברת הביטוח.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח סיעודי שהופסק....... - תגובה - תגובה
עו"ד אייל פייפר23/06/2012ערב טוב,
ממליץ בחום לפנות בחום לעו"ד.
נתקלתי לא בהרבה מקרים מסוגך אשר בעזרת טיפול נכון, המצב תוקן.
כידוע לך, לפוליסת סיעוד ישנה חשיבות לעתיד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)