החזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאות
    כהן יאיר
    10/07/2012

שלום רב כגימלאי צה"ל יש לי פוליסת ביטוח בריאות דרך צוות הארגון היציג לגמלאי צה"ל בחברת פניקס . כעובד אל על (לשעבר) יש לי פוליסה נוספת לביטוח בריאות בחברת הפניקס . שני הפוליסות על שם ומספר ת.ז. זהה . יש חפיפה כמעט מלאה בין שני הביטוחים . משגיליתי שאני מבוטח בכפל בקשתי להפסיק את אחת הפוליסות ודרשתי החזר בגין תשלומי כפל במשך כ7 שנים לאותה חברת ביטוח . נציגת השרות הודיעה לי שאני לא זכאי להחזר שכן החפיפה לא מלאה בין שתי הפוליסות . שאלתי מה דעתך באשר לדרישתי שכן הסכום מצטבר לאלפי שקלים . כיצד עלי לפעול על מנת לקבל את ההחזר המבוקש . אודה לתשובתך יאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• החזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    10/07/2012

יאיר שלום,

יש לבחון את תנאי הפוליסות לעומק, טרם מתן תשובה מושכלת בנושא.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאות - תגובה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    10/07/2012

שלום רב,
    מבלי להנכס לנאי הפוליסה, אתה צריך לשאול את עמך שאלה, אם היה קורה מקרה ביטוח ובו לא היה כיסוי מלא מאחת החברות, האם החברה השנייה הייתה משלימה לך את ההפרש?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כפל ביטוח

כהן יאיר
    11/07/2012

תודה על תשובתכם המהירה להבהרה נוספת שתי הפוליסות הן של אותה חברת ביטוח הפניקס לכן על פניו אני לא חושב שבמקרה ביטוחי הייתי מקבל כפל תשלום מהחברה . המבוטח זהה בשם ובמספר ת.ז. בשתי הפוליסות האם לכך יש משמעות נוספת . תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו