מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- החזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאותכהן יאיר10/07/2012
שלום רב כגימלאי צה"ל יש לי פוליסת ביטוח בריאות דרך צוות הארגון היציג לגמלאי צה"ל בחברת פניקס . כעובד אל על (לשעבר) יש לי פוליסה נוספת לביטוח בריאות בחברת הפניקס . שני הפוליסות על שם ומספר ת.ז. זהה . יש חפיפה כמעט מלאה בין שני הביטוחים . משגיליתי שאני מבוטח בכפל בקשתי להפסיק את אחת הפוליסות ודרשתי החזר בגין תשלומי כפל במשך כ7 שנים לאותה חברת ביטוח . נציגת השרות הודיעה לי שאני לא זכאי להחזר שכן החפיפה לא מלאה בין שתי הפוליסות . שאלתי מה דעתך באשר לדרישתי שכן הסכום מצטבר לאלפי שקלים . כיצד עלי לפעול על מנת לקבל את ההחזר המבוקש . אודה לתשובתך יאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאות - תגובה
מאיה יעקוביאן10/07/2012יאיר שלום,
יש לבחון את תנאי הפוליסות לעומק, טרם מתן תשובה מושכלת בנושא.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזר פרמיה בגין כפל ביטוח בריאות - תגובה - תגובה
עו"ד אייל פייפר10/07/2012שלום רב,
מבלי להנכס לנאי הפוליסה, אתה צריך לשאול את עמך שאלה, אם היה קורה מקרה ביטוח ובו לא היה כיסוי מלא מאחת החברות, האם החברה השנייה הייתה משלימה לך את ההפרש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכפל ביטוח
כהן יאיר11/07/2012תודה על תשובתכם המהירה להבהרה נוספת שתי הפוליסות הן של אותה חברת ביטוח הפניקס לכן על פניו אני לא חושב שבמקרה ביטוחי הייתי מקבל כפל תשלום מהחברה . המבוטח זהה בשם ובמספר ת.ז. בשתי הפוליסות האם לכך יש משמעות נוספת . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)