הפחתת שעות עבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפחתת שעות עבודה
    אורלי
    21/07/2012

שלום,
    אני בת 50, סובלת מזה תשעה חודשים מ"כתף קפואה" (ADHESIVE CAPSULITIS),
    המחלה אובחנה ע"י אורטופד קופ"ח וע"י מומחה כתף. הופנתי ע"י מומחה הכתף למרפאת כאב ולפיזיותרפיה, אך ללא הועיל. אני מוגבלת מאד בתנועה ביד שמאל (שהיא לא היד הדומיננטית),ונזקקת לעזרה בפעולות יומיומיות,הכאב מסביב לשעון, גם כשהיד פאסיבית. הכאבים מפריעים לי מאד גם בשינה בלילה (קושי בהרדמות והתעוררות במשך הלילה).
    אני מורה במקצועי וקשה לי להתרכז לאורך זמן בכתה,ההליכה עצמה במשך היום והעמידה המרובה מחמירים את הכאב, כל פעולה שאני צריכה לעשות עם היד כואבת מאד, וכפי שציינתי הכאב חד מאד גם במנוחה.
    שאלתי היא האם במצבי עלי לפנות לרופא תעסוקתי ולבקש הפחתת שעות עבודה, ובמידה ובקשתי תאושר האם הפיצוי הוא על חשבון ימי מחלה או מהביטוח הלאומי?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפחתת שעות עבודה

הוספת תגובה

• הפחתת שעות עבודה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    22/07/2012

שבוע טוב אורלי,

מעיון בתלונותיך עולה כי יש צדק בכך הנך כשירה לחצי משרה.

אולם בטרם תפני למוסד לביטוח לאומי ,למקום העבודה וכן לרופא תעסוקתי עליך לבנות אסטרטגיה ולתכנן את צעדיך זאת על מנת לממש את זכויותייך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו