מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח "הראל" וביטוח "מכבי" חופפים?ציונה נ.06/09/2012
יש לי ביטוח בריאות וסיעודי מהעבודה מחברת הראל וגם ביטוח מכבי זהב +מכבי סיעודי , האם הם חופפים? היש צורך לעשות בשני מקומות ביטוח בריאות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח "הראל" וביטוח "מכבי" חופפים? - תגובה
מאיה יעקוביאן06/09/2012ציונה שלום,
במרבית המקרים, אין חפיפה בין מוצר ביטוחי פרטי לבין תוכנית שב"ן (ביטוח משלים) של קופ"ח.
מטרתו של הביטוח הפרטי היא לשמש כרובד נוסף, בעל ערך מוסף ולא ככפל.
בהחלט יש מקום לשני המוצרים שציינת גם יחד.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם יש לי מכבי מגן זהב+מכבי סיעוד
ציונה נ.08/09/2012ראשית , תודה על תגובתך המהירה. שנית , יש לי את כל סוגי הביטוח האפשריים במכבי . במה כבר יכול ביטוח פרטי כהראל להוסיף? כלומר מה התוספת של הביטוח הפרטי , תוכלי לתת דוגמאות ספציפיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אם יש לי מכבי מגן זהב+מכבי סיעוד - תגובה
מאיה יעקוביאן09/09/2012ציונה שלום,
מכבי מגן זהב נותן כיסוי להשתלות איברים בחו"ל, רק אם המבוטח נמצא בסכנת חיים מיידית, בתנאי שלא ניתן לבצע את ההשתלה בארץ ובתנאי שאין לה טיפול חלופי.
בנוסף לכך, עליו לעבור בשלום את הוועדה של משרד הבריאות.
הביטוח הפרטי בהראל, יכסה השתלה בחו"ל, במידה ורופא מומחה קבע את הצורך בהשתלה.
כפי שהנך יכולה לדמיין, ההבדל הוא שמים וארץ ויכול להיות אף חיים ומוות.
דוגמט נוספת - מכבי מגן זהב נותנת הנחות על תרופות יומיומיות שאינן בסל הבריאות, אך אין לה כיסוי לתרופות מצילות חיים, מאריכות חיים, תרופות למחלת הסרטן ועוד, אשר אינן בסל הבריאות ועלותן יכולה להגיע לאלפי ש"ח בחודש.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)