ביטוח "הראל" וביטוח "מכבי" חופפים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח "הראל" וביטוח "מכבי" חופפים?
    ציונה נ.
    06/09/2012

יש לי ביטוח בריאות וסיעודי מהעבודה מחברת הראל וגם ביטוח מכבי זהב +מכבי סיעודי , האם הם חופפים? היש צורך לעשות בשני מקומות ביטוח בריאות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח "הראל" וביטוח "מכבי" חופפים? - תגובה

מאיה יעקוביאן
    06/09/2012

ציונה שלום,

במרבית המקרים, אין חפיפה בין מוצר ביטוחי פרטי לבין תוכנית שב"ן (ביטוח משלים) של קופ"ח.
    מטרתו של הביטוח הפרטי היא לשמש כרובד נוסף, בעל ערך מוסף ולא ככפל.

בהחלט יש מקום לשני המוצרים שציינת גם יחד.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם יש לי מכבי מגן זהב+מכבי סיעוד

ציונה נ.
    08/09/2012

ראשית , תודה על תגובתך המהירה. שנית , יש לי את כל סוגי הביטוח האפשריים במכבי . במה כבר יכול ביטוח פרטי כהראל להוסיף? כלומר מה התוספת של הביטוח הפרטי , תוכלי לתת דוגמאות ספציפיות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אם יש לי מכבי מגן זהב+מכבי סיעוד - תגובה

מאיה יעקוביאן
    09/09/2012

ציונה שלום,

מכבי מגן זהב נותן כיסוי להשתלות איברים בחו"ל, רק אם המבוטח נמצא בסכנת חיים מיידית, בתנאי שלא ניתן לבצע את ההשתלה בארץ ובתנאי שאין לה טיפול חלופי.
    בנוסף לכך, עליו לעבור בשלום את הוועדה של משרד הבריאות.

הביטוח הפרטי בהראל, יכסה השתלה בחו"ל, במידה ורופא מומחה קבע את הצורך בהשתלה.

כפי שהנך יכולה לדמיין, ההבדל הוא שמים וארץ ויכול להיות אף חיים ומוות.

דוגמט נוספת - מכבי מגן זהב נותנת הנחות על תרופות יומיומיות שאינן בסל הבריאות, אך אין לה כיסוי לתרופות מצילות חיים, מאריכות חיים, תרופות למחלת הסרטן ועוד, אשר אינן בסל הבריאות ועלותן יכולה להגיע לאלפי ש"ח בחודש.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו