ביטוח בריאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח בריאות
    יעקב
    28/09/2012

אני פנסיונר (עובד מדינה לשעבר) ומבוטח דרך מקום העבודה הקודם שלי בביטוח בריאות. בנוסף אני גם נכה צהל ומבוטח דרך הארגון בביטוח בריאות.אותו רכשתי מאוחר יותר.שניהם מתקיימים בחברת הראל. האם כדאי להמשיך ולהחזיק בשני הביטוחים והאם במקרה הצורך אני אקבל משניהם החזרים. ואיזה משניהם כדאי לבטל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח בריאות

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    28/09/2012

שלום רב יעקב ,

לשאלתך יזה ביטוח לבטל יש לבדוק את תנאי הפוליסות המקיפות ולהשוות בינהם.

מכל מקום, בקרות תביעה ניתן לתבוע את שניהם במקביל אך לא תוכל לקבל פיצוי מעבר ל-100%.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות

יעקב
    29/09/2012

איך אני יכול לעשות השוואה בין שני הביטוחים היות ולפעמים מילה אחת בסעיף מסוים משנה את כל התמונה. כאשר ניסיתי להתייעץ עם בעלי מקצוע הם ביקשו שכר טרחה מאוד גבוה. האם ישנו אתר או דרך כלשהי לעשות את ההשואה בעצמי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות - תגובה

מאיה יעקוביאן
    29/09/2012

יעקב שלום.
    אין צורך להשאיר את שני הביטוחים. שכן במרבית המקרים הראל היא זו שתהנה מהכפל ולא אתה.
    לעריכת השוואה בין מוצרים ביטוחיים נדרשת מומחיות רבה ועבודת ניתוח מורכבת. השוואה כזו תעלה לא מעט. אך תוכל לחסוך לך הרבה יותר.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו