מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלון רפואי, אופן מילוי וויתור סודיאלעד428/11/2012
שלום ,
בזמנו מילאתי דרך סוכנות ביטוח טפסי הצטרפות לביטוח מחלות קשות בפניקס.
הביטוח כלל רק טופס אחד - שאלון רפואי , אותו פיקססתי לסוכנות.
אחר כך קיבלתי בדואר ניירת שמאשרת את הצטרפותי.
השאלה היא:
1. האם הגיוני שחברת ביטוח תקבל אותי רק על סמך שאלון רפואי עם פרטים אישיים, ללא כל חתימה על מסמך נוסף? או שיש כאן בעיה?
2. בשאלון הרפואי לא חתמתי על ויתור סודיות רפואית אלא רק על זה שאני מצהיר שכל הפרטים נכונים. האם הדבר הזה תקין ? האם החברה יכולה להתנער ממני במקרה ביטוח כי לא חתמתי מלכתחילה על ויתור סודיות ?
סוכן ביטוח שפגשתי אמר שזה שיש רק שאלון רפואי, שאין חוברת הצטרפות , ובעיקר זה שאני לא חתמתי על הסודיות הרפואית בטופס השאלון ידפוק אותי במקרה שאצטרך אותם .... אבל אני לא יודע כמה לסמוך עליו ...
מה דעתכם על כך ??
בתודה. אלעד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלון רפואי, אופן מילוי וויתור סודי - תגובה
עו"ד אייל פייפר29/11/2012שלום רב אלעד,
אני לא כאן בעייה, שכן חברת הביטוח קיבלה אותך לביטוח על סמך שאלון רפואי.
לעניין ויתור סודיות רפואית- חברת הביטוח יכולה להחתים על ויתור סודיות רפואיות גם במועד מאוחר יותר או בעת קרות מקרה ביטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)