טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
רוצה לברר, אני חבר מאוחדת, 18 שנה משלם ביטוח סיועדי. עם אני עובר לקופת חולים כללית, לא מקבל ביטוח סיעודי שנתיים רישונים. אני בן 68, גר בטבריה, ולא מרוצה ממאוחדת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בוקר טוב, עזיבת קופ"ח מאוחדת, תגרום להפסקת הביטוח הסיעודי בגינך. ביטוח זה, מנוהל כיום בחברת הפניקס. עם עזיבתך את הקופה, יש באפשרותך לפנות לחברת הפניקס ולבקש לרכוש ביטוח סיעודי פרטי בתנאי כיסוי דומים, תוך שמירה על רצף ביטוחי (ללא הצהרת בריאות וללא תקופת אכשרה). המעבר לפוליסה הפרטית כאמור, יוביל לעליה משמעותית מאוד בדמי הביטוח החודשיים. בקופ"ח כללית, ישנו ביטוח סיעודי המנוהל ע"י חברת דקלה. הצטרפות לביטוח זה היא כנגד הצהרת בריאות וחיתום. יש לקחת בחשבון כי בעיות רפואיות קיימות, יוחרגו. לרשותך תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד