המשך ביטוח סעודי של חברת דקלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך ביטוח סעודי של חברת דקלה
    נחום
    10/01/2013

שלום רב!
    תודה על התשובה המהירה .

אני בן 65 לפני 7 שנים עברתי נתוח מעקפים כרגע בריא ושוחה כמה פעמים בשבוע .
    אישתי בת 59 עם סכרת קלה .
    עלי לציין שסכומי התשלום עבור הביטוח הם לאחר החרגה שנילקחה בחשבון לי ולאשתי .
    יש לי ולאשתי ביטוח סעודי בכללית מושלם של כ 6165 ש"ח ל 5 שנים כרגע בחברת דקלה , בנוסף יש לי ולאישתי ביטוח סעודי קבוצתי בחברת הראל דרך מקום העבודה על סך של כמה אלפי שקלים ובנוסף ביטוח רק לי בחברת כלל על סך של 3000 שח ל 3 שנים .

בברכה ובתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך ביטוח סעודי של חברת דקלה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    10/01/2013

נחום שלום,

קשה לי מעט לייעץ לך ללא בחינה עמוקה של הדברים.
    כעקרון עלות מחיתו של אדם סיעודי מוערכת כיום ב 6,000 ש"ח - 8,000 ש"ח לסיעוד בבית ו- 17,000 ש"ח - 25,000 ש"ח לסיעוד במוסד.
    בכדי לדעת אם דרושה לכם תוכנית ביטוח נוספת ו/או הרחבת התוכנית הקיימת.
    צריך לדעת את היכולות הכספיות תחילה.
    מה גובה הפנסיה, האם יש ברשותכם נדל"ן / נדל"ן מניב, השקעות, קרנות השתלמות, ביטוחי מנהלים, קצבאות ייחודיות וכד'.
    לאחר שתדעו זאת, תבחנו אם הביטוח הסיעודי באמצעות קופ"ח והביטוח הפרטי הקיים, עונים על הצרכים. במידה ולא, יש צורך להוסיף.
    ציינת שאתה ואשתך מבוטחים בביטוח סיעודי קבוצתי - סביר להניח שהוא עתיד להסתיים בשל התקנות החדשות. בתום ביטוח זה, תוכלו לעבור לפוליסה סיעודית פרטית של חברת הביטוח ללא הצהרות בריאות ואף לקבל הנחה.

אני מציע לכם להקדיש מעט מזמנכם ללמידת הנושא או לחילופין לקבל ייעוץ פרטי מעמיק, טרם קבלת ההחלטה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו