חשוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב
    בבב
    17/01/2013

שלום

שאלה קצת מצחיקה אבל מעניין אותי לדעת. אני צריך לעבור בשנה הקרובה ניתוח מסוים שיש 2 שיטות לעבור אותו השיטה השניה שהיא היותר מתקדמת לא מכוסה על ידי קופות החולים, השאלה שלי זה האם יש אפשרות לעשות היום ביטוח משלים ולעבור את הניתוח בעתיד ומה הזמן המינימלי שאפר לעבור את הניתוח מיום עשיית הביטוח אם יש בכלל אפשרות כזאת אני די לא מבין בעניין הזה ואני רק יודע שאני יכול לעבור את זה עם ביטוח פרטי והשאלה שלי מה האפשרויות שלי

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב

הוספת תגובה

• חשוב - תגובה

מאיה יעקוביאן
    20/01/2013

שלום,

במידה והניתוח הדרוש לך, בשיטה המועדפת, מכוסה במסגרת הביטוח המשלים בקופ"ח בה הנך חבר, תוכל להצטרף לתוכנית הביטוח המשלים ולאחר תקופת אכשרה של 6-12 חודשים (תלוי בסוג התוכנית ובקופ"ח), תוכל לעבור דרכם את הניתוח.

באשר לביטוחים פרטיים, ההצטרפות אליהם מותנית במתן הצהרת בריאות ובעיות רפואיות קיימות, אינם מכוסות בביטוח מסוג זה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו