מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוחים לחולת טרשת נפוצהאנני25/01/2013
שלום,
לפני מעל 10 שנים אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה. באותה תקופה ניסיתי לרכוש ביטוח מחלות קשות, ביטוח בריאות פרטי וביטוח סיעודי, אך נאמר לי שהדבר אינו אפשרי אפילו אם מחריגים את המחלה ומה שקשור בה.
היו סוכנים שאמרו לי אז לחכות 5 שנים ולנסות שוב- ואם לא חלה התפרצות נוספת של המחלה אולי אפשר יהיה לרכוש ביטוחים כאלה.
עברו מאז מעל 10 שנים ללא התקפים כלל ואני חיה חיים פעילים ורגילים. האם קיימים פתרונות ביטוח למקרה שלי, שיאפשרו לי לרכוש כאמור ביטוח מחלות קשות ו\או ביטוח בריאות ו\או ביטוח סיעודי?
(אם זה עוזר במשהו מבחינת האטרקטיביות לחברה - אולי נוכל לרכוש פוליסה גם עבור בן זוגי - שהוא בריא)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוחים לחולת טרשת נפוצה - תגובה
עו"ד אייל פייפר04/02/2013אמליץ לפנות למאיה יעקוביאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוחים לחולת טרשת נפוצה - תגובה
מאיה יעקוביאן07/02/2013אנני שלום,
אני מתקשה להאמין שחברת ביטוח תסכים לבטח בביטוח מחלות קשות ו/או סיעוד. יחד עם זאת, אני ממליצה לנסות ולהגיש בקשות הצטרפות לכל חברות הביטוח במקביל.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהביטוח חיים לחולי טרשת נפוצה
רונן ריביץ20/04/2013שלום
ניתן לרכוש ביטוח חיים לחולי טרשת נפוצה.
חוליםמרבים רכשו ביטוח שכזה והצליחו לקבל בעזרת הביטוח הנרכש אף משכנתא
לפרטים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)