ביטוחים לחולת טרשת נפוצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוחים לחולת טרשת נפוצה
    אנני
    25/01/2013

שלום,
    לפני מעל 10 שנים אובחנתי כחולה בטרשת נפוצה. באותה תקופה ניסיתי לרכוש ביטוח מחלות קשות, ביטוח בריאות פרטי וביטוח סיעודי, אך נאמר לי שהדבר אינו אפשרי אפילו אם מחריגים את המחלה ומה שקשור בה.
    היו סוכנים שאמרו לי אז לחכות 5 שנים ולנסות שוב- ואם לא חלה התפרצות נוספת של המחלה אולי אפשר יהיה לרכוש ביטוחים כאלה.

עברו מאז מעל 10 שנים ללא התקפים כלל ואני חיה חיים פעילים ורגילים. האם קיימים פתרונות ביטוח למקרה שלי, שיאפשרו לי לרכוש כאמור ביטוח מחלות קשות ו\או ביטוח בריאות ו\או ביטוח סיעודי?
    (אם זה עוזר במשהו מבחינת האטרקטיביות לחברה - אולי נוכל לרכוש פוליסה גם עבור בן זוגי - שהוא בריא)

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוחים לחולת טרשת נפוצה

הוספת תגובה

• ביטוחים לחולת טרשת נפוצה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    04/02/2013

אמליץ לפנות למאיה יעקוביאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוחים לחולת טרשת נפוצה - תגובה

מאיה יעקוביאן
    07/02/2013

אנני שלום,

אני מתקשה להאמין שחברת ביטוח תסכים לבטח בביטוח מחלות קשות ו/או סיעוד. יחד עם זאת, אני ממליצה לנסות ולהגיש בקשות הצטרפות לכל חברות הביטוח במקביל.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח חיים לחולי טרשת נפוצה

רונן ריביץ
    20/04/2013

שלום
    ניתן לרכוש ביטוח חיים לחולי טרשת נפוצה.
    חוליםמרבים רכשו ביטוח שכזה והצליחו לקבל בעזרת הביטוח הנרכש אף משכנתא
    לפרטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו