מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מעבר לקופ"ח אחרתגיל12/02/2013
אני בן 30 ולא מזמן התחתנתי. אני מעוניין להחליף קופ"ח ולהיות באותה אחת כמו אשתי. אני בריא לחלוטין, חוץ מעקמת קלה בגב ולחץ דם טיפה נמוך. לא מקבל תרופות או עובר טיפולים וכו'..
על מה קופ"ח החדשה מסתכלת כאשר אני עובר אליה? אילו פרמטרים? אף פעם לא בדקתי את הסעיפים הקטנים בביטוח הבריאות שלי- מה חשוב לבדוק? יש שם כ"כ הרבה דברים שהאדם הפשוט לא באמת יודע מה הוא יקבל במקרה של מחלה או ניתוח וכו'.. איפה יש "מדריך" לביטוחי בריאות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מעבר לקופ"ח אחרת - תגובה
מאיה יעקוביאן12/02/2013גיל שלום,
קופ"ח חייבת לקבל כל אזרח המעוניין להירשם בה כחבר, ללא תלות במצבו הרפואי.
באשר לביטוחים המשלימים (תוכניות השב"ן) שקופות החולים מציעות - ישנם הבדלים בין התוכניות לצד דמיון רב.
גם לתוכניות אלו - ניתן להתקבל בכל מצב רפואי וללא כל מגבלה, למעט תקופות אכשרה (המתנה).
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מעניין
מיטל31/03/2013אני בערך באותו מצב והייתי שמחה לדעת איך אפשר להחליט איזו מקופות החולים טובה יותר בעבורי או בעבור בן זוגי, מהם הפרמטרים החשובים שצריך לקחת בחשבון ואילו מהם זניחים ולא ישנו הרבה.
תשובות לשאלות שלא מופיעות באתר של קופת החולים- כמו איפה השירות באמת יותר טוב? אם חס וחלילה מגיע מצב שאכן צריך לתבוע את הביטוח, מי מהחברות עומדת בהתחייבויותיה באופן העקבי ביותר? והזריז ביותר? באיזו קופה תמיד אוכל למצוא רופא, וההשתתפות העצמית הכי נמוכה?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם אותי זה מעניין - תגובה
מאיה יעקוביאן02/04/2013מיטל שלום,
אני מאמינה שאין תשובה אמיתית גורפת לשאלה שלך.
קופות החולים, מחוייבות לתת לחברים סל שירותים אחיד ולכל קופות החולים יש תוכניות משלימות טובות.
לדעתי, שביעות הרצון מקופ"ח מסויימת, נובע לרוב מצוות העובדים בסניף המסויים.
על כן, מומלץ, לשוחח עם חברות/חברים הגרים באזור מגורייך, לשאול אותם על שביעות רצונם, איכות השירות, איכפתיות, גמישות וכו' ולהסתמך על נסיונם האישי.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)