ביטוח סיעודי מקופת חולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי מקופת חולים
    מוטי
    24/02/2013

שלום רב.
    אבא שלי בן 70 פנסיונר המקבל קיצבת זיקנה +פנסיה ממבטחים.
    אבא שלי מאושפז בבית חולים ומיועד לניתוח מעקפים שאלתי היא:

איזה זכויות מקופת חולים כללית ( מבוטח סיעודי בכללית דיקלה)מגיע לאבא שלי עקב היותו בקרוב סיעודי לתקופה מסויימת, זכויות רק מקופת חולים .

אני יודע שיגיע לאבא שלי טרום גמלת סיעוד מביטוח לאומי וכנראה גם יאשרו לו גימלה זמנית לכמה חודשים, האם יגיע לו עוד משהו חוץ מגמלת סיעוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי מקופת חולים

הוספת תגובה

• בהמשך שאלה גם על אמא שלי

מוטי
    24/02/2013

אמא שלי פנסיונרית מקבלת רק קיצבת זקנה (נכות)

אמא שלי היתה בגימלת סיעוד מביטוח לאומי כמה חודשים בשנת 2010 .
    כיום היא נמצאת שוב כבר כמה חודשים בגמלת סיעוד מביטוח לאומי אחרי הפסקה של כמה חודשים.

האם מגיע לה על תקופת 2010 ועל התקופה שנמצאת כרגע משהו מביטוח סיעודי מקופת חולים?
    האם אפשר לתבוע רטרטאקטיבית גם ממהגימלה שהיתה לני שנתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך שאלה גם על אמא שלי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    26/02/2013

מוטי שלום,

תביעות בתחום הבריאות / סיעוד ניתן להגיש עד 3 שנים מקרות מקרה הביטוח.

הביטוח הסיעודיע לחברי הכללית נותן תגמולי ביטוח למי שאינו יכול לחבצע בכוחות עצמו 3 מתוך 6 פעולות יומיומיות, וזאת, לאחר תקופת המתנה של 90 ימים.

במסגרת כללית מושלם, ניתן כיסוי להתעמלות שיקומית לחולי לב, לבית החלמה ולמנוי למשדר קרדיולוגי. אני מציעה שתפנה לקופ"ח לבדיקת הזכאות.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו