טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, לאחרונה קיבלתי דו"ח שנתי ממכבי, ושמתי לב שאני משלם מכבי סיעודי זהב, בלי שהצטרפתי או חתמתי על טופס כלשהו. אני בן 30, ולא בטוח עד כמה כדאי לי להחזיק בביטוח מסוג זה כרגע. משלם כרגע בסביבות 23 שקלים לחודש. האם כדאי לי להמשיך בביטוח זה, או שכדאי לבטל, ולהצטרף בגיל מאוחר יותר? ואם כדאי להחזיק בביטוח מסוג זה בכזה גיל, האם מכבי סיעודי הוא המומלץ בסכום זה? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אלכס שלום. הביטוח הסיעודי לחברי מכבי הוא המשתלם ביותר מבין קופות החולים. לצערנו. מצב סיעודי עלול לקרות לכל אחד ובכל גיל. כתוצאה מתאונה או מחלה. הנני ממליצה לך שלא לבטל את הביטוח. מדובר בעלות סמלית לביטוח בעל חשיבות עליונה. לרשותך תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד