באמת צריך את זה???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• באמת צריך את זה???
    מאורי
    31/05/2013

היי אני רוצה לקנות ביטוח סיעודי פרטי אבל זה לא זול.

קופת חולים מציעה לי בפרמיה משתנה והסבירו לי שזה לא כדאי, כי עם העליה בתוחלת החיים הפרמיה של קופת חולים תעלה מאד, וזה יכול להגיע לסכום שלא נוכל לעמוד בו (אלף שקל בחודש) בגיל מבוגר.

הפוליסות הפרטיות עם הפרמיות הקבועות מציעות משהו בסדר גודל הזה:
    בשביל כיסוי של 10000 שח לחודש לכל החיים - עלות של כ-250-300 ש"ח לחודש + ערכי סילוק.

תכלס יש לי גם ספקות האם הביטוח הסיעודי באמת ישלם לי ביום מן הימים או שיחפשו דרכים להתחמק מתשלום.

האם מוצדק שאדם צעיר בן 30 ומשהו ישלם סכום כה גבוה כל חודש, או שסתם מפחידים אותנו ? (זה יוצא כמעט 2000 בשנה כפול 40-50 שנה. המון)

אני זוכר שסבתא שלי היתה סיעודית בלי שום ביטוח ואיכשהו הסתדרה על בית חולים טוב בסוף, משהו דרך קופת חולים או המדינה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    באמת צריך את זה???

הוספת תגובה

• באמת צריך את זה??? - תגובה

מאיה יעקוביאן
    02/06/2013

מאורי שלום,

מקרה סיעודי, יחול לקרות לכל אחד ובכל גיל ועל כן, יש חשיבות גדולה לרכוש ביטוח סיעודי אפילו לילדים.

אם ברצונך לבטח את עצמך על סכום של 10,000 ש"ח, אני מציעה לך לרכוש תחילה ביטוח סיעודי באמצעות קופ"ח ואח"כ לרכוש 2 ביטוחים סיעודיים פרטיים:

1. ביטוח עם תקופת המתנה מינימאלית על סכום של 4,000-5,000 ש"ח למשך 60 חודשים, בכדי שישלים את הפוליסה הסיעודית של קופ"ח.
    2. ביטוח עם תקופת המתנה של 60 חודשים על סכום של 10,000 ש"ח לכל החיים.

כך, תוכל להוזיל משמעותית את הפרמיה.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו