ביטוח סיעודי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי
    שרה
    07/06/2013

שלום.
    במסגרת מעבר מביטוח סיעודי קבוצתי לפרטי נשאלתי מספר שאלות שאינני יודעת מה לענות לחברת הביטוח שפניתי לצורך ביטוח סיעודי פרטי .
    אני לוקחת שנים תרופה בשם ואבן תלוי בלחץ הנפשי שאני נמצאת .
    לחברת הביטוח דיווחתי שאני לוקחת את התרופה וגם בכל המסמכים הרפואים כתוב שאני לוקחת את התרופה הזו ומטרתה לצורך הרגעה בלבד.
    חברת הביטוח שאולת אותי מה הסיבה שאני לוקחת את התרופה ואני שואלת האם לדווח להם שאני ניצולת שואה וכל דבר קטן מלחיץ אותי ואני זקוקה לתרופה הזו לצורך הרגעה .ולוקחת את הכדור לסירוגין רק שאני מרגישה לחוצה .
    אני חוששת לדווח להם שאני ניצולת שואה וזו הסיבה ללקיחת התרופה מהסיבה שלא יסכימו בגלל היותי נצולת שואה וכל דבר מלחיץ אותי ואני זקוקה לתרופה הזו .
    מה דעתך לדווח להם .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    12/06/2013

שרה שלום,
    אינני מבינה מדוע את נידרשת למלא הצהרת בריאות, אם היית מבוטחת קודם לכן בביטוח סיעודי קבוצתי. המעבר לפוליסה הפרטית, אמור להתבצע תוך שמירה על רצף ביטוחי מלא וללא הליך חיתום.

אנא בדקי מדוע את נדרשת לדווח על מצב רפואי.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו