מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח סיעודי פרטילוברבאום מרים12/06/2013
אני בת 64 אין לי ביטוח סיעודי חוץ מהביטוח המשלים של הכללית. ברצוני לרכוש ביטוח שיכלול גם מצב סיעודי וגם תרופות שאינן נכללות בסל הבריאות הביטוח המשתלם שיהיה ללא הגבלת זמן שלא כמו בחברת דיקלה . אשמח לקבל את המלצתך. בתודה מרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח סיעודי פרטי - תגובה
מאיה יעקוביאן12/06/2013מרים שלום,
ביטוח סיעודי וביטוח המעניק כיסוי לתרופות, הם שני מוצרים שונים.
למיטב ידיעתי, רק בחברת מגדל ניתן לרכוש ביטוח לתרופות בלבד (או שניתן היה בעבר).
כל החברות האחרות, מציעות כיסוי ביטוחי לתרופות, לצד השתלות איברים בחו"ל וטיפולים מיוחדים בחו"ל (כפוליסת מינימום).
באשר לביטוח הסיעודי - כיום, המוצר הסיעודי הנמכר בכל חברות הביטוח, הוא זהה.
את יכולה לקבוע את סכום הפיצוי החודשי ואת תקופת תשלום תגמולי הביטוח.
אני מציעה שתפני לסוכן הביטוח שלך ותבקשי ממנו הצעות ממס' חברות.
תרכשי את הביטוח הסיעודי, במקום האטרקטיבי ביותר מבחינת גובה הפרמיה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)