ביטוח סיעודי, מכבי זהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח סיעודי, מכבי זהב
    דדי
    13/06/2013

הפרמיה גדלה עם השנים.
    האם במקרה של פרישה מהביטוח הסיעודי של מכבי - הכסף שהופקד הלך לאיבוד?
    איך מונעים את המצב הזה?

יש לי ביטוח סיעודי דרך מקום העבודה ואני שוקל פרישה ממכבי סיעודי.

תודה
    דדי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביטוח סיעודי, מכבי זהב

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי, מכבי זהב - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    13/06/2013

בהחלט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי, מכבי זהב - תגובה

מאיה יעקוביאן
    14/06/2013

דדי שלום,

הביטוח הסיעודי של חברי קופ"ח מכבי, הנו ביטוח סיעודי קבוצתי של חברת כלל.
    אמנם התעריף עולה עם הגיל, אך הוא ממש סמלי ביחס לתועלת שבו וביחס לעלותם של מוצרים סיעודיים פרטיים.

לאור תמורות שחלו בתחום הביטוח הסיעודי, סביר להניח שהביטוח הסיעודי שיש לך דרך מקום העבודה, יסתיים עד תום השנה.

אני ממליצה לך לבדוק עם מקום העבודה, עד מתי הביטוח הסיעודי תקף
    ובכל מקרה, לא אמליץ לבטל את הביטוח הסיעודי של חברי מכבי.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי של מכבי

חיים
    27/05/2014

אנחנו ,3 בני משפחה משלמים עבור ב.סיעודי של מכבי קרוב ל 300 ש"ח בכל חדש בסך הכל.
    א.האם החברה המבטחת תעמוד בהסכם,כי ישנן שמועות שהיא מתנערת ומערימה מכשולים רבים.

ב.האם כדאי לבטל את הביטוח?

ג. איני זוכר גם שאני בקשתי לכלול אותנו בביטוח.זוכר שהצטרפנו למכבי זהב.
    נסיתי לעיין בהסכם.הוא מסובך,מורכב ולא ברור !
    לא הבנתי מה פירוש שהם משלמים עבור 60 חודש.ומה קורה אחר כך,אם אני ממשיך לחיות,לצערם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטוח סיעודי של מכבי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    27/05/2014

חיים שלום,

פוליסת הביטוח הנה חוזה משפטי המחייב את חברת הביטוח.

זה נכון שלעיתים ישנם מכשולים וקשיים במימוש הזכאות ואולם, אינני חושבת שזאת סיבה לבטל את הביטוח.

פוליסה פרטית בעלת היקף כיסוי דומה, הייתה עולה לאדם בודד מעל 300 ש"ח לחודש, כך שלמרות שמדובר בסכום יחסית יקר, עדיין הוא סמלי ביחס לביטוחים הפרטיים.

באשר לתקופת התשלום - הפוליסה משלמת תגמולי ביטוח לתקופה מרבית של 60 חודשים. אם המבוטח ממשיך לחיות, זה לא מעניינה של חברת הביטוח, היא עשתה את שלה.

ניתן לרכוש כיום ביטוחים סיעודיים מוזלים, אשר מעניקים פיצוי כספי מהשנה ה- 6 ואילך, כלומר, מתחילים לשלם כשהפוליסה של קופ"ח מסתיימת.

הנני ממליצה לכם לבחון מול סוכן הביטוח שלכם את עלותו של מוצר ביטוחי שכזה, ביחס לגיל, מין וכו'.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו