מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השתלת כליה בבי"ח ציבורייוסי11/08/2013
שלום
אני סובל מאי ספיקת. כליות
יש לי כבר תורם מהמשפחה
קופת חולים מכבי + מגן זהב
יש לי ש"ביטוח. בריאות טופ מנורה נספח 932
אני פניתי לסוכן שלי והם פנו למתאמת במנורה והם ענו תשובה שהבקשה מאושרת ואקבל אחרי השתלה את גימלת ההחלמה למשך שנתיים
שאלתי למה אני לא גם מקבל 50% מערך טופס 17.
וענו שזה פרק אחר ולא נמצא בפרק השתלות
רציתי. לציין שעברתי כמה פעמים על הנספח ויש סעיף אחד שכתוב שאם מקבלים שיפוי מסעיף ד השתלות אי אפשר לקבל שיפוי על סעיף ניתוח
יש לציין גם גימלת החלמה וגם פיצוי 50% מטופס 17 מוגדרים בנספח כ"פיצוי" ולא שיפוי
האם אני צודק בכך ???
תודה
יוסי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השתלת כליה בבי"ח ציבורי - תגובה
מאיה יעקוביאן11/09/2013יוסי שלום,
יש חשיבות גדולה לאותיות הקטנות. חשוב לקרוא את הפוליסה במלואה, לרבות פרק המבוא, ההגדרות והחריגים, הגדרות מקרה הביטוח והחריגים המתייחסים לכל פרק ומתווספים על אלו המפורטים במבוא.
אני מציעה לך לפנות ליועץ המתמחה בתחום לקבלת עזרה.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)