מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סודיות רפואית בטופס הצעה לביטוחדני04/12/2013
אחת השאלות בטופס הצהרת בריאות היא האם ידוע לך על מחלות או הפרעות אצל קרובי משפחה . אם כן מבוקש פירוט
השאלה היא האם לא אסור לנו לוותר על סודיות רפואית של קרובי משפחה? אני יכול לוותר על הסודיות הרפואית של עצמי , אבל לדעתי זה לא חוקי למסור פרטים רפואים על הורים ו/או אחים בוגרים שיש להם משפחות משלהם. אם אני עונה על השאלה, האם אני לא עובר על החוק?
האם אני יכול לסרב לענות מהסיבה הזאת ואם זה יכול לפגוע בקבלתי לביטוח?
ומה פתאום המפקח על הביטוח מאשר לחברות הביטוח לגרום לאנשים לעשות דברים לא חוקיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומה קורה אם המידע לא נכון או חסר?
דני05/12/2013מה קורה אם יש בעיה רצינית אצל בן משפחה אבל המבוטח לא יודע עליה כי לא מספרים בגלל שהיחסים לא טובים או בגלל שפשוט לא רוצים לספר?בבוא העת אחרי הרבה שנים כשהמבוטח חולה ואולי תשוש חברת הביטוח תטען שהוא לא מסר את כל המידע ולכן היא לא תשלם. מי יכול להוכיח מה ידע או לא ידע המבוטח התשוש לפני הרבה שנים?
אם לא עונים על השאלה, האם החברה יכולה לסרב לבטח- ביטוח בריאות ו/או סיעוד?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהומה קורה אם המידע לא נכון או חסר? - תגובה
מאיה יעקוביאן08/12/2013דני שלום,
חברת הביטוח, כחברה מסחרית, רשאית לשאול כל שאלה ולקבוע בהתאם לתשובות המבוטח את תנאי צירופו לביטוח.
חברת הביטוח אינה מבקשת לכתוב את פרטיו האישיים של בן המשפחה החולה ולכן, אין כאן עניין של סודיות רפואית.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)