המשכיות לביטוח סיעודי ובריאותי פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשכיות לביטוח סיעודי ובריאותי פרטי
    אילי
    15/01/2014

שלום, אני מבטוחת בביטוח בריאותי וסיעודי דרך מקום עבודתו של בעלי עובד מדינה, כעת התגרשתי וברצוני להמשיך את הביטוחים באופן פרטי ולבקש המשכיות באותם תנאים שהיו לי ממקום עבודתו של בעלי לשעבר. 1. האם חברת הביטוח רשאית להפסיק לי את הביטוח למרות שהודעתי להם שאני מעוניינת להמשיך באופן פרטי? 2.האם הם יכולים להוריד חלק מכיסויים מסויימים? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשכיות לביטוח סיעודי ובריאותי פרטי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    15/01/2014

אילי שלום,

ברגע שאת מתגרשת, אינך מוגדרת עוד כקרובת משפחתו של העובד.
    יש לבדוק בתנאי הפוליסה הקבוצתית את אפשרויות המעבר לפוליסה פרטית אצל החברה המבטחת (תוך כמה זמן יש לבצע את המעבר תוך שמירה על רצף ביטוחי, מה גובה ההנחה ולאיזו תקופה היא ניתנת).

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשכיות לביטוח סיעודי ובריאותי פרטי - תגובה - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    17/01/2014

בעיקרון גירושים עלולים לבטל את ההטבות של בעלך אולם מומלץ לבדוק בחברת הביטוח אם ניתן להמשיך את ההטבות שניתנות לבעלך לשעבר גם שאת גרושה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשכיות ביטוח

אילי
    24/01/2014

היי, ביררתי דרך הסוכן של הארגון, הוא ביקש ממני סכום ממש מופקע סיעודי- 330 ש"ח כאשר ממקום עבודתו של גרושי שילמנו 58 ש"ח , ובריאותי עם כיסוי למחלות קשות ביקשו ממני 250 ש"ח כאשר ממקום העבודה שילמנו 157 ש"ח למשפחה שלמה 6 נפשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשכיות ביטוח - תגובה

מאיה יעקוביאן
    26/01/2014

אילי שלום,

לצערי, ביטוחי סיעוד ובריאות פרטיים הם מוצרים יקרים.

יחד עם זאת, בתנאי הפוליסה הקבוצתית של הגרוש, נקבעו תנאי ההמשכיות לפרט וגובה ההנחה. חשוב שתבדקי שהצעת המחיר לוקחת בחשבון את ההנחה המגיעה לך.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו