טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לאחרונה רכשתי ביטוח תאונות אישיות דרך מקום העבודה שלי ללא צורך במילוי שאלון רפואי. עם זאת, כאשר קיבלתי את תנאי הפוליסה ראיתי שהביטוח אינו מכסה תאונות שנגרמו על ידי או כתוצאה ממחלות נפשיות.
מכיוון שעברתי משבר נפשי שבעקבותיו אני נוטל תרופות פסיכיאטריות עד היום, רציתי לדעת האם הביטוח, שעליו אצטרך לשלם מדי חודש סכום לא קטן, יתן לי את התמורה הנאותה או שחברת הביטוח תוכל להשתמש בסעיף הזה כדי להימנע מתשלום בכל מקרה של תאונה חו"ח.
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בכל פוליסה מתחום הבריאות ישנו חריג בגין בעיות מתחום הנפש. פרוש הדבר הוא שאם מקרה הביטוח אירע כתוצאה מבעיה נפשית ממנה סובל המבוטח, לא יינתן כיסוי ביטוחי.
לרשותך תמיד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עוסק בזכויות רפואיות
תחומי התמחות: ביטוח לאומי - קצבת ניידות, קצבת ילד נכה, קצבת נכות כללית, קצבת שירותים מיוחדים; מס הכנסה - פטור ממס, נקודות זיכוי עבור ילד נטול יכולת; קרנות פנסיה - קצבת נכות; חברו... קרא עוד