מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריותאסתר22/06/2014
היי,
אני מבוטחת בביטוח בריאות הראל במסגרת קולקטיב. רציתי להרחיב את הפוליסה שלי , שקיים בה סעיף אמבולטורי אולם לא רחב במיוחד. השאלה: אם כבר התחלתי טיפולי פוריות , לא הפריות אלא משהו קל יותר... יסכימו לבטח אותי?
אם אעשה את הפוליסה ע"ש בן זוגי-הוא זכאי לטיפולי פוריות? הרי צריך גם אותו בסיפור...
אשמח לקבל הסבר והמלצות מה לעשות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריות - תגובה
עו"ד אייל פייפר22/06/2014שלום רב,
עליך לפנות לסוכן הביטוח במקום העבודה ולבדוק אם קיים כיסוי ביטוחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה אפשר את תגובתך...
אסתר22/06/2014אייל -לא ענית כלל על מה ששאלתי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאיה אפשר את תגובתך... - תגובה
מאיה יעקוביאן23/06/2014אסתר שלום,
לצערי, ביטוח פרטי הכרוך במתן הצהרת בריאות וחיתום, לא יכסה בעיות רפואיות קיימות.
גם אם טרם בוצע IVF, עדיין, סביר להניח שבתיקים הרפואיים נרשמו הערות בכל הנוגע לבירור הפוריות ולתהליכים טיפוליים.
במרבית הפוליסות הפרטיות, הכיסוי לטיפולי הפריה, ניתן במידה ושני בני הזוג מבוטחים.
יש לשים לב לסוגיה זו.
אני מציעה לך "לתקוף את הבעיה" מכיוון אחר, לפנות לאחראי על הביטוח במקום העבודה ולבחון איתו אפשרות לעדכון והרחבת הפוליסה, לרווחת הקבוצה כולה (גם אם על חשבון העובד עצמו).
אשמח לסייע.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
אסתר25/06/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)