ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריות
    אסתר
    22/06/2014

היי,
    אני מבוטחת בביטוח בריאות הראל במסגרת קולקטיב. רציתי להרחיב את הפוליסה שלי , שקיים בה סעיף אמבולטורי אולם לא רחב במיוחד. השאלה: אם כבר התחלתי טיפולי פוריות , לא הפריות אלא משהו קל יותר... יסכימו לבטח אותי?
    אם אעשה את הפוליסה ע"ש בן זוגי-הוא זכאי לטיפולי פוריות? הרי צריך גם אותו בסיפור...
    אשמח לקבל הסבר והמלצות מה לעשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ביטוח בריאות- הרחבה לטיפולי פוריות - תגובה

עו"ד אייל פייפר
    22/06/2014

שלום רב,

עליך לפנות לסוכן הביטוח במקום העבודה ולבדוק אם קיים כיסוי ביטוחי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה אפשר את תגובתך...

אסתר
    22/06/2014

אייל -לא ענית כלל על מה ששאלתי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאיה אפשר את תגובתך... - תגובה

מאיה יעקוביאן
    23/06/2014

אסתר שלום,

לצערי, ביטוח פרטי הכרוך במתן הצהרת בריאות וחיתום, לא יכסה בעיות רפואיות קיימות.
    גם אם טרם בוצע IVF, עדיין, סביר להניח שבתיקים הרפואיים נרשמו הערות בכל הנוגע לבירור הפוריות ולתהליכים טיפוליים.

במרבית הפוליסות הפרטיות, הכיסוי לטיפולי הפריה, ניתן במידה ושני בני הזוג מבוטחים.
    יש לשים לב לסוגיה זו.

אני מציעה לך "לתקוף את הבעיה" מכיוון אחר, לפנות לאחראי על הביטוח במקום העבודה ולבחון איתו אפשרות לעדכון והרחבת הפוליסה, לרווחת הקבוצה כולה (גם אם על חשבון העובד עצמו).

אשמח לסייע.

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!!

אסתר
    25/06/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו