מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטיאסתר29/06/2014
האם קופח החולים, (אני ובעלי בלאומית), משתתפת בהוצאות על הפרייה ( אני ללא ילדים בת 30) באופן פרטי?
2. אשמח לקבל הסבר על האופן שזה מתבצע.
3. יש לי ביטוח בריאות דרך מקום העבודה-האם הוא יכול להועיל? לא ככ הבנתי את הפוליסה ובמוקד שלהם לא יודעים לענות ברור... תוכלי להסביר ע"ב הידע שלך?
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטי - תגובה
מאיה יעקוביאן30/06/2014אסתר שלום,
במסגרת סל הבריאות, ניתן לבצע טיפולי הפריה בבתי חולים ציבוריים, ללא הגבלה בכמות הניסיונות הטיפוליים, עד להבאת 2 ילדים לעולם.
במסגרת תוכנית השב"ן לאומית זהב, ניתן כיסוי לטיפולי הפריה חוץ גופית פרטיים.
הכיסוי הנו בגין כמות טיפולים מסויימת וכנגד תשלום השתתפות עצמית, אשר נגזר מהיקף הניסיון הטיפולי, השלבים שבוצעו והאם מדובר ב- 2 ילדים ראשונים או ילד 3 ואילך.
באשר לביטוח דרך מקום העבודה- חשוב לראות את תנאי הפוליסה.
אין לי אפשרות לסייע ללא בחינת התנאים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 30 ללא ילדים.. מתכוונת
אסתר02/07/2014לעבור את הטיפול עי רופא פרטי בבי"ח אסותא ברמת החייל.
השאלה עבור מה אצטרך לשלם? בקופה לא כ"כ ידעו להסביר לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בת 30 ללא ילדים.. מתכוונת - תגובה
מאיה יעקוביאן02/07/2014אסתר שלום,
טיפולי פוריות מורכבים ממס' שלבים, כגון שאיבת ביציות, השבחת זרע, החזרת ביציות, טיפול הורמונלי ועוד. אינני יודעת מה נדרש לך ואינני יודעת על מה תידרשי לשלם.
אני מאמינה שהרופא המטפל ידע לומר לך מהם שלבי הטיפול הנדרשים לכם וכן, מה העלות שלהם.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)