שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטי
    אסתר
    29/06/2014

האם קופח החולים, (אני ובעלי בלאומית), משתתפת בהוצאות על הפרייה ( אני ללא ילדים בת 30) באופן פרטי?
    2. אשמח לקבל הסבר על האופן שזה מתבצע.
    3. יש לי ביטוח בריאות דרך מקום העבודה-האם הוא יכול להועיל? לא ככ הבנתי את הפוליסה ובמוקד שלהם לא יודעים לענות ברור... תוכלי להסביר ע"ב הידע שלך?
    תודה רבה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שאלה למאיה:הפרי על אופן פרטי - תגובה

מאיה יעקוביאן
    30/06/2014

אסתר שלום,

במסגרת סל הבריאות, ניתן לבצע טיפולי הפריה בבתי חולים ציבוריים, ללא הגבלה בכמות הניסיונות הטיפוליים, עד להבאת 2 ילדים לעולם.

במסגרת תוכנית השב"ן לאומית זהב, ניתן כיסוי לטיפולי הפריה חוץ גופית פרטיים.
    הכיסוי הנו בגין כמות טיפולים מסויימת וכנגד תשלום השתתפות עצמית, אשר נגזר מהיקף הניסיון הטיפולי, השלבים שבוצעו והאם מדובר ב- 2 ילדים ראשונים או ילד 3 ואילך.

באשר לביטוח דרך מקום העבודה- חשוב לראות את תנאי הפוליסה.
    אין לי אפשרות לסייע ללא בחינת התנאים.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 30 ללא ילדים.. מתכוונת

אסתר
    02/07/2014

לעבור את הטיפול עי רופא פרטי בבי"ח אסותא ברמת החייל.
    השאלה עבור מה אצטרך לשלם? בקופה לא כ"כ ידעו להסביר לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 30 ללא ילדים.. מתכוונת - תגובה

מאיה יעקוביאן
    02/07/2014

אסתר שלום,

טיפולי פוריות מורכבים ממס' שלבים, כגון שאיבת ביציות, השבחת זרע, החזרת ביציות, טיפול הורמונלי ועוד. אינני יודעת מה נדרש לך ואינני יודעת על מה תידרשי לשלם.

אני מאמינה שהרופא המטפל ידע לומר לך מהם שלבי הטיפול הנדרשים לכם וכן, מה העלות שלהם.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו