מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח שרוולדנה06/08/2014
שלום....אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול. הבעיה היחידה שלי זה שאני טסה עוד כמה חודשים וצריכה להספיק לפני זה כי שאני חוזרת אני מתחתנת... היה לי ביטוח בריאות וזה בוטל לי ולא ידעתי. השאלה שלי אם אתחיל מחדש תביטוח בריאות מתי אוכל לעשות ניתוח בבית חולים פרטי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח שרוול - תגובה
מאיה יעקוביאן07/08/2014דנה שלום,
למיטב זיכרוני כבר פנית אלי עם השאלה.
אנא השלימי את המידע בכדי שאוכל לסייע לך...
1. האם הביטוח שהיה לך כלל כיסוי לניתוחים פרטיים?
2. האם בחריגי הפוליסה אין חריג בגין ניתוחי קיצור קיבה למיניהם?
3. האם בעת הצטרפותך לביטוח לא נקבעה לך החרגה בגין עודף משקל?
4. מתי בוטל הביטוח?
5. האם חברת הביטוח שלחה לך מכתבי התראה ומכתב ביטול?
6. האם יש איזשהו הסבר שניתן לתת לחברת הביטוח, מדוע הופסקו התשלומים?
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול - תגובה
עו"ד אייל פייפר07/08/2014שלום רב,
אם הביטוח בוטל, עליך למלא הצהרת בריאות חדשה, וככל הנראה חברת הביטוח תחריג את כל מה שקשור לבעיית השמנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)