מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המרה - כן או לא?אליעד26/11/2014
שלום,
יש לי פוליסה ישנה (שנת 2000) של ביטוח בריאות של מנורה (אני בן 40), ועכשיו מציעים לי להמיר אותה בפוליסה חדשה יותר.
בפוליסה הישנה קיים סעיף "פיצוי בגין השתלה שבוצעה ללא מעורבות החברה" (300,000 שקל). בפוליסה החדשה הסעיף הזה לא קיים. לעומת זאת, יש כמובן סעיפים רבים שבהם הפוליסה החדשה עדיפה.
השאלה שלי - האם כדאי לי לבצע המרה ולוותר על סעיף פיצוי ההשתלות.
בתודה מראש:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המרה - כן או לא? - תגובה
מאיה יעקוביאן26/11/2014אליעד שלום,
לרוב, פוליסות ישנות הנן בעלות הגדרות ביטוח שמרניות ואינן יודעות לספק כיסוי לטכנולוגיות רפואיות מתקדמות ועל כן, המרה מומלצת.
יחד עם זאת, חשוב מאוד לבחון כל מקרה לגופו, להתעמק באותיות הקטנות ולהבין את ההבדלים בין שתי הפוליסות. את ההחלטה יש לקבל מתוך הבנת ההבדלים.
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרה כן או לא
אליעד27/11/2014היי
אני מצרף פה את ההצעה החדשה לעומת הישנה, אשמח אם תוכלי לעזור.
תודה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמרה כן או לא - תגובה
מאיה יעקוביאן28/11/2014אליעד שלום,
לא דאי בהשוואה המוצגת ע"י חברת הביטוח.
יש לקרוא את תנאי שתי הפוליסות.
האמת תמיד נמצאת באותיות הקטנות...
לרשותך תמיד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמוזר מאוד על פניו
אלון12/12/2014אני לא מכיר פוליסות בריאות חדשות ללא סעיף השתלה.
מי ערך לך את ההשוואה - סוכן או החברה עצמה ?
בעבר היה נהוג לתת פיצוי כספי ללא הזקוק להשתלה ללא בדיקת מקור השתל. כיום, תמורת קבלת הפיצוי יש להוכיח כי השתל הגיע ממקור חוקי. יש תהליך מוכר ומסודר לקבלת האישור ממרכז ההשתלה בו מתבצעת ההשתלה.
אין לך שום ייתרון לקבל פיצוי ממקור לא ידוע. זה פשוט לא הולך ככה. לא מוצאים שתלים ברחוב. גם ככה תהייה זקוק לסיון מסיבי של מרכז השתלות (חו"ח אם תזדקק).
אם ההיסוס שלך רק בסעיף הזה - לא הייתי מהסס.
צודק מי שרשם פה שיש לבצע השוואה עם שאר הסעיפים.
שיהיה לך בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמו תודה אלון!
אליעד13/12/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)