המרה - כן או לא?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המרה - כן או לא?
    אליעד
    26/11/2014

שלום,
    יש לי פוליסה ישנה (שנת 2000) של ביטוח בריאות של מנורה (אני בן 40), ועכשיו מציעים לי להמיר אותה בפוליסה חדשה יותר.
    בפוליסה הישנה קיים סעיף "פיצוי בגין השתלה שבוצעה ללא מעורבות החברה" (300,000 שקל). בפוליסה החדשה הסעיף הזה לא קיים. לעומת זאת, יש כמובן סעיפים רבים שבהם הפוליסה החדשה עדיפה.
    השאלה שלי - האם כדאי לי לבצע המרה ולוותר על סעיף פיצוי ההשתלות.
    בתודה מראש:)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המרה - כן או לא?

הוספת תגובה

• המרה - כן או לא? - תגובה

מאיה יעקוביאן
    26/11/2014

אליעד שלום,

לרוב, פוליסות ישנות הנן בעלות הגדרות ביטוח שמרניות ואינן יודעות לספק כיסוי לטכנולוגיות רפואיות מתקדמות ועל כן, המרה מומלצת.

יחד עם זאת, חשוב מאוד לבחון כל מקרה לגופו, להתעמק באותיות הקטנות ולהבין את ההבדלים בין שתי הפוליסות. את ההחלטה יש לקבל מתוך הבנת ההבדלים.

לרשותך תמיד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרה כן או לא

אליעד
    27/11/2014

היי
    אני מצרף פה את ההצעה החדשה לעומת הישנה, אשמח אם תוכלי לעזור.
    תודה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המרה כן או לא - תגובה

מאיה יעקוביאן
    28/11/2014

אליעד שלום,

לא דאי בהשוואה המוצגת ע"י חברת הביטוח.
    יש לקרוא את תנאי שתי הפוליסות.
    האמת תמיד נמצאת באותיות הקטנות...

לרשותך תמיד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר מאוד על פניו

אלון
    12/12/2014

אני לא מכיר פוליסות בריאות חדשות ללא סעיף השתלה.
    מי ערך לך את ההשוואה - סוכן או החברה עצמה ?
    בעבר היה נהוג לתת פיצוי כספי ללא הזקוק להשתלה ללא בדיקת מקור השתל. כיום, תמורת קבלת הפיצוי יש להוכיח כי השתל הגיע ממקור חוקי. יש תהליך מוכר ומסודר לקבלת האישור ממרכז ההשתלה בו מתבצעת ההשתלה.
    אין לך שום ייתרון לקבל פיצוי ממקור לא ידוע. זה פשוט לא הולך ככה. לא מוצאים שתלים ברחוב. גם ככה תהייה זקוק לסיון מסיבי של מרכז השתלות (חו"ח אם תזדקק).
    אם ההיסוס שלך רק בסעיף הזה - לא הייתי מהסס.

צודק מי שרשם פה שיש לבצע השוואה עם שאר הסעיפים.

שיהיה לך בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המו תודה אלון!

אליעד
    13/12/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו